意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92796

邊隻奶泵好用?

大宅

國民生產總值:4624

諗住餵人奶 ,想買個奶泵,見留言都係話Medela好用,咁請問邊隻model好用D?最好可以靜靜地泵奶的。
THANK YOU VERY MUCH !

王國熱話
栢芝~似唔似坐緊月?
細路仔食咁多SUPPLEMENT..真係唔掂
香港學童校內接受同性戀教育, 你地點睇?
中國國粹(輕鬆一下)

大宅

國民生產總值:1554

如果手動,avent無乜錯,我都係睇bk d媽咪介紹,我一出院好谷奶,有人送左3個電動,我都pump唔出,拿拿臨叫我老公去買個avent手動,真係幾好用

大宅

國民生產總值:3533

Avent 手動 Pump
I got one, 90% new, pm me if interest
breast pad free if buy 手動 pump

原帖由 Eana 於 09-3-7 19:32 發表
如果手動,avent無乜錯,我都係睇bk d媽咪介紹,我一出院好谷奶,有人送左3個電動,我都pump唔出,拿拿臨叫我老公去買個avent手動,真係幾好用

大宅

國民生產總值:1302

我用Medala Swing,好好

原帖由 yoyo123 於 09-3-7 22:06 發表
Avent 手動 Pump
I got one, 90% new, pm me if interest
breast pad free if buy 手動 pump

禁止訪問

國民生產總值:7614

水晶宮

國民生產總值:50013

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果買Medala Swing,又買AVENT手動,會唔會好浪費?

男爵府

國民生產總值:7420

我用過Medela電動雙泵,手泵同Avent嘅手泵,覺得Avent手泵最好,又快又清!

大宅

國民生產總值:1535

好媽媽勳章

真係Avent手泵最好!!

水晶宮

國民生產總值:54769

好媽媽勳章

Medela mini 同Avent手泵都用過,可能我懶同奶小,我自己覺得Medela mini好用,反而用Avent手泵 出得好小奶.

我見好多媽咪都話Avent手泵好用,所以我覺得應該人人唔同.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.