懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問吥响養和生bb既媽咪, 你地有冇join package呀? 我今日去咗交deposit, 姑娘話package底好多, 係咪真架? 我打算開刀, 但package最少係5日4夜, 好似多咗d.
謝謝分享!

大宅

我交deposit個時佢都冇問我join唔join喎.....幾時要決定架?

大宅

係我自己問架, 我問姑娘想要d唔係package既價目表, 但佢地話冇, 只係講package係最平, 所以想問吥其他bk sister既意見.

原帖由 豬妹妹 於 09-3-7 21:59 發表
我交deposit個時佢都冇問我join唔join喎.....幾時要決定架?

大宅

咁洗唔洗book定要咩房先架? 定係到時先決定架??

大宅

Dr.同我講話join package平d咖,所以,我都有join, join左6日5夜個個(其實係Dr.決定),入院的時候姑娘會再問你住乜房 & join唔join咖喇~

複式洋房

http://www.hksh.org.hk/
Click Left hand side panel "套式收費”
then Choose 產科部
you will see all the price list!

子爵府

我08年8月喺養和開刀, 住咗 5日4夜~
我都唔知可以唔 join package 呢...

不過, 如果開刀, 住5日4夜好正常, 始終做咗手術~

大宅

其實我都覺得好似一定要join package咁, 姑娘話唔join會貴成50%, 但係又講唔倒貴咗响邊度, 我諗都唔會有人敢唔join package.

首頁

尾頁

跳至