意見反饋
義工

自由講場 今日: 1658|主題: 1010562

黃埔定太古間吉之島好行d?

大宅

國民生產總值:2153

我未去過黃埔個間,有冇太古個間咁大?
唔知聽日去唔去好...

大宅

國民生產總值:2381

好媽媽勳章

梗係冇啦........我住黃埔.....我阿媽住太古.....太古三層呀......黃埔得層半咋............相比太古.....黃埔所有部門都係迷你版.......如果你行開太古..........真係唔使行黃埔啦..............
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

禁止訪問

國民生產總值:3246

大宅

原帖由 MC陳師奶 於 09-3-7 21:37 發表
梗係冇啦........我住黃埔.....我阿媽住太古.....太古三層呀......黃埔得層半咋............相比太古.....黃埔所有部門都係迷你版.......如果你行開太古..........真係唔使行黃埔啦.............. ...

ok明晒
THX

禁止訪問

國民生產總值:81485

珍珠宮

國民生產總值:46308

原帖由 MC陳師奶 於 09-3-7 21:37 發表
梗係冇啦........我住黃埔.....我阿媽住太古.....太古三層呀......黃埔得層半咋............相比太古.....黃埔所有部門都係迷你版.......如果你行開太古..........真係唔使行黃埔啦.............. ...

以前我都係响吉之島head office度做文員,康怡間店係總店黎,公司又係MARK實康怡呢間店黎做主力,所以基本上行得康怡呢間已經好夠又齊貨又多野睇.

禁止訪問

國民生產總值:29218

畀面勳章

男爵府

國民生產總值:5874

康怡吉之島

子爵府

國民生產總值:11515

基本上咁多間最好行都係康怡果間
其他都係太迫或太細

子爵府

國民生產總值:11135

原帖由 青青河邊草 於 09-3-7 23:01 發表
基本上咁多間最好行都係康怡果間
其他都係太迫或太細

咁樂富果間呢????我覺得都幾好行架!!!!!!^^

珍珠宮

國民生產總值:33126

好媽媽勳章

個人鍾意行太古果間, 黃埔吉之島好細, 一假期就超級多人, 一d都唔好行, 尤其超市, 比錢都要排好耐好耐...

子爵府

原帖由 野人好索子 於 09-3-7 23:32 發表

樂富果間我幾年去過, 我覺得都係好細間

大宅

原帖由 野人好索子 於 09-3-7 23:32 發表

我覺得樂富同太古果間d貨唔同
有冇人覺
但係樂富果度冇咩好食,行到支力都唔知去邊好

大宅

原帖由 青青河邊草 於 09-3-8 17:00 發表

樂富果間我幾年去過, 我覺得都係好細間

俾太古細小小,我真係冇去過黃埔果間,
我去過2間炸

男爵府

國民生產總值:9973

太古

子爵府

同埋唔知係咪因為康怡吉之島近日本人聚居的地方, 佢地多d日本地道貨品賣, 尤其係超級市場, 同太古城中心的aprita有得揮

水晶宮

國民生產總值:58735

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

太古好行 d

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.