夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

賤男係我朋友 佢話已經好耐無同老婆行埋 問我咁樣出去玩係唔係無問題
我話你要同老婆傾 搵輔導做曬先再講 結得婚出去玩緊係唔岩
佢又成日自稱及強調除左性生活 關係好好喎

前幾日無啦啦話識左個網友 話條女好玩得 我已經好鄙視佢 好想嘔 我話好dirty 佢仲話男人唔會咁諗 我係話緊佢都唔知!

今日竟然話條女上佢公司 果條女cheap到震 話唔係雞喎 送上門

我真係祝福普天下縮頭烏龜唔面對婚姻問題自己搵藉口玩女人既男人早日腎虛陽痿!

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

開心吸收勳章

bobo88hk 發表於 18-1-29 15:41
賤男係我朋友 佢話已經好耐無同老婆行埋 問我咁樣出去玩係唔係無問題
我話你要同老婆傾 搵輔導做曬先再講 ...

其實佢係唔係講笑咋?唔使咁認真的,佢又唔係妳老公...況且妳都叫得佢做「朋友」啦,如果妳接受唔到佢,不如割蓆好了!
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

回覆樓主:

你個男性朋友都幾奇怪明知你唔多鍾意聽呢d野又係都要同你講,都唔明佢咩心態覺得自己好威咩

珍珠宮

開心吸收勳章

Yee_ng 發表於 18-1-29 16:21
你個男性朋友都幾奇怪明知你唔多鍾意聽呢d野又係都要同你講,都唔明佢咩心態覺得自己好威咩
...

或者佢當樓主係知己呢!但似乎樓主同佢只屬表面朋友吧!

子爵府

Yee_ng 發表於 18-1-29 16:21
...

其實係識左好耐既中同 不嬲大家咩都傾 四級既唔會講 佢可能覺得大家熟 太開心講多左 我都有話無興趣再知 佢亦有道歉

子爵府

wing1388 發表於 18-1-29 16:29

你講得岩 佢好多男人觀點我不同意 我都係當吹下水 一年都未必見一次

子爵府

wing1388 發表於 18-1-29 16:29

同埋依家係對件事 洗咩對人?!

珍珠宮

開心吸收勳章

bobo88hk 發表於 18-1-29 16:32
你講得岩 佢好多男人觀點我不同意 我都係當吹下水 一年都未必見一次

雖然我都係男人,不過我都唔贊成未試過去解決問題而放棄,不過樓主既然同佢有咁大分歧,所謂道不同不目為謀,妳亦冇必要應酬佢,疏遠就是!

珍珠宮

開心吸收勳章

bobo88hk 發表於 18-1-29 16:35
同埋依家係對件事 洗咩對人?!

始終人哋嘅家事,樓主請息怒!

男爵府

bobo88hk 發表於 18-1-29 15:41
我話你要同老婆傾 搵輔導做曬先再講 ...

叫佢覺得冇問題咪攤出嚟同老婆講囉,話樣樣都好,係性唔得,而家搵咗外援,問佢老婆O唔OK。點解唔肯講、要呃? 一個字,賤囉,我識佢我就會話係有問題,唔洗諗住得到我認同,將行為合理化,令自己良心好過啲,女人將一生幸福交托比你,你就係嗰個一手摧毀、傷害另一半嘅賤人

首頁

尾頁

跳至