跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 2)

Deleted

子爵府

Re: ~~~有冇得意年出世既媽咪~~~(Part 2)

我報到啦!好野我係第一個呀!

子爵府

cherly,
bebe係咁撩,daddy係咁嬲! :lol: 我禧禧咪又係專搵"loan"撩,激水我啦。希望我地d bb都快d收手啦。

kwan, hinpa, pinky, hei001, kiumama,
好呀!擇日不如撞日啦,就今晚啦,約10:00pm左右,炸左佢! :mrgreen:
我都好同意kwan的提議,我地今晚直情係粉上會傾x'mas的事啦!

to all,
我之前提議話攪聖誕得意派對,唔知大家有無心水日子呢?propose下啦!

伯爵府

我又報到, 第二個, thanks, 煒良媽

伯爵府

好呀!擇日不如撞日啦,就今晚啦,約10:00pm左右,炸左佢!

wandy,
我今晚約o左金鐘媽咪食飯呀, 唔知幾點返到喎, 上次都成11點呀, 你地等唔等我先!

伯爵府

噤個聖誕老人未好 busy 囉,定係有好多個呢?

pinky,
我唔知有幾多個呀, 要預先去會所報名, 名額有限 (每個家庭計), 家長要預先預備一份禮物比會所, 咁聖誕老人到屋企時會送比小朋友 (上年好似係24/12派架), 個聖誕老人留一陣影下相咁, 我諗每個家庭留5-10分鐘到啦, 好有聖誕節氣氛, 唔好一早講比小朋友知, 等佢地驚喜下, 其實上年jasper都唔知發生咩事, 不過見到聖誕老人d "show"係咁"mon"呀, 笑"水"!

伯爵府

我之前提議話攪聖誕得意派對,唔知大家有無心水日子呢?propose下啦!

不如11/12或18/12啦!

大宅

我而家未知幾點得呀,我要等諾諾訓o左先 ,你地傾住先啦
Kwan 寫道:
[quote]好呀!擇日不如撞日啦,就今晚啦,約10:00pm左右,炸左佢!

wandy,
我今晚約o左金鐘媽咪食飯呀, 唔知幾點返到喎, 上次都成11點呀, 你地等唔等我先![/quote]

大宅

Wandy>>
唔該收 PM

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Kwan 寫道:
[quote]我之前提議話攪聖誕得意派對,唔知大家有無心水日子呢?propose下啦!

不如11/12或18/12啦![/quote]
No problem!

大宅

Hello, 到我報到啦!
Cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

係咪以後 lai lee 度 ah 我有又 lai 報到

大宅

Dear all,

你哋講既都啱,一句總括~ 係我老公大教壞細既!!
係呀!就快一歲啦!!

Cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

煒良媽咪 寫道:
[quote]
Kwan 寫道:
[quote]我之前提議話攪聖誕得意派對,唔知大家有無心水日子呢?propose下啦!

不如11/12或18/12啦![/quote]
No problem![/quote]

OK!呢2日我要3點後呀!

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

Hi all,
U all live in Fanling?My mammy live in Fanling too(Ka Fuk)
我幾年前都住向碧湖,maybe i c u all b4.

大宅

呢 2 日我下午都可以!

大宅

頭痛的媽媽 >>
唔係全部,暫時5個係,有 d 天水圍,有 d 將軍澳,有d 沙田 ....... 周圍都係

頭痛的媽媽 寫道:
Hi all,
U all live in Fanling?My mammy live in Fanling too(Ka Fuk)

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

oh,I see."會"錯意tim

伯爵府

咁你返去探亞媽時, call我地飲茶啦

頭痛的媽媽 寫道:
Hi all,

大宅

hello hello ~~ part 2 la ~~ 咁快

首頁

尾頁

跳至