跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

Re: ~~~有冇得意年出世既媽咪~~~(Part 2)

伯謙 Bebe ,
雖然ee唔識,但我都祝你"精乖伶俐,健康活潑"

hi all,
我都想同個囡囡一齊join 11-12-04個 X'mas party,"侵"我兩母女玩ma?

男爵府

頭痛的媽媽,
點會唔"侵"妳兩母囡呀!歡迎都嚟唔似喇!
但妳只帶囡囡嚟呀?妳兩個囝囝呢?

頭痛的媽媽 寫道:
hi all,
我都想同個囡囡一齊join 11-12-04個 X'mas party,"侵"我兩母女玩ma?

男爵府

To all,
聖誕得意派對
不如搵個地方可以食tea buffet形式的派對啦!我地先擇日,再擇地點啦,好嗎?
詳情請投票 :
A)11/12/2004 下午3:00
1) 煒良媽咪 (1大1小)
2) kwan
3) wandy (2大2bb)
4) pinky
5) cherly
6) hei001(2大1b)
7) 1516
8) 頭痛的媽媽

B) 18/12/2004 下午3:00
2) kwan
3) wandy(2大2bb)
4) pinky
5) cherly

伯爵府

帶晒三個來啦, 一齊玩嘛!

Hei001 寫道:
頭痛的媽媽,
點會唔"侵"妳兩母囡呀!歡迎都嚟唔似喇!
但妳只帶囡囡嚟呀?妳兩個囝囝呢?

[quote]
頭痛的媽媽 寫道:
hi all,
[/quote]

伯爵府

伯謙 Bebe ,
遲o左添, 唔緊要, 有心唔怕遲, 祝伯謙越大越靚囝, 快高長大, 讀書一百分呀

你同伯謙去o左邊樹慶祝呀

子爵府

龍婆 寫道:
pinkyluk, 我玩下乍, 唔好嬲我喎

龍婆,
pinky好玩得架!

男爵府

kwan,
乜西田現在有雪印咩!幾錢一罐呀?浚僖就快食哂屋企的存貨喇!但卓悅及永恆倉都無貨,之前聽朋友講西田都無貨,我正頭痛緊.
等我明天打電話問下先!
唔該哂妳報料呀!浚僖有奶粉食喇!

子爵府

hei001,
點解你係呢度覆kwan架?我講笑咋! :mrgreen:

伯爵府

好似平過永恒倉個價呀, 問下啦!

wandyfok 寫道:
hei001,
點解你係呢度覆kwan架?我講笑咋! :mrgreen:

大宅

伯爵府

Good Morning ar!

Pinky,
you are the 1st one this morning

伯爵府

我想萬聖節同jasper去玩或食buffet, 有咩好介紹呀

大宅

Hi Dear all 72/鼠 mama,

Thank you!! 多謝你哋大家記得伯謙Bebe一歲啦!!伯謙生日會我哋D大人好開心,但佢就時喊時笑 ~ 因為出咗街而冇乜訓晏覺 ~ 好惨!

我Book咗油蔴地救世軍卜維廉餐廳夜晚Buffet,有共47人一齊慶祝Bebe生日 ~ 好熱鬧 ~ 好嘈 ~ 好多禮物!!!

我哋聖誕 Tea Buffet 都可以考慮去卜維廉餐 or 逸東酒店or 普慶餐廳,,哩幾度唔計食乜,勝在靜靜哋!

* Updated *
聖誕得意派對
不如搵個地方可以食tea buffet形式的派對啦!我地先擇日,再擇地點啦,好嗎?
詳情請投票 :
A)11/12/2004 下午3:00
2) kwan
3) wandy (2大2bb)
4) pinky
5) cherly (1大1小) – Bebe 3點 落堂,最快要3點半才到!
7) 1516
8) 頭痛的媽媽

B) 18/12/2004 下午3:00
2) kwan
3) wandy(2大2bb)
4) pinky
5) cherly (1大1小) – Bebe 3點 落堂,最快要3點半才到!

Cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

Kwan 寫道:
我想萬聖節同jasper去玩或食buffet, 有咩好介紹呀

Kwan,
我本人覺得大華酒店既dinner buffet 唔錯!

Cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

子爵府

cherly,
多謝你的提議,到時如果成事,可能要你幫手打電話去book啦,ok?

伯爵府

BTW, jasper 真係真係好叻女, 我同hubby都好羨慕你呀, 見你地一家人好開心, 不過我都知呢d野係恨唔到既 .........你究竟點 train jasper 架, 真係想問你地"佢食咩大架" , 好鬼死醒目........你地湊得好好呀!

佢咁"橋"見你那日冇失禮咋, 你問wandy, 上次同佢飲茶, 幾"輪盡"呀!

子爵府

kwan,
你又唔好咁話jasper啦,個日jasper根本就係眼瞓,所以咪扭d囉,平時jasper見到我都無咩架。好乖tim! :mrgreen:

伯爵府

咁那日會唔會有特別節目架??? thanks!

cherly 寫道:
Kwan,
我本人覺得大華酒店既dinner buffet 唔錯!

Cherly

伯爵府

really????? 佢永遠冇停架喎, 好恐佈架 :cry:

wandyfok 寫道:
kwan,
你又唔好咁話jasper啦,個日jasper根本就係眼瞓,所以咪扭d囉,平時jasper見到我都無咩架。好乖tim! :mrgreen:

子爵府

Kwan 寫道:
really????? 佢永遠冇停架喎, 好恐佈架 :cry:

kwan,
我禧禧咪又係咁,我諗所有03年出世的b都係咁架,無時停囉。

首頁

尾頁

跳至