自由講場

跳至

首頁
56789...11

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wong2323 發表於 18-2-2 17:37
1樓有教

*有關上傳照片及添加圖片在帖子內的教學,請參閱以下連結:
多謝你, 我都知1樓有教, 但我都係整唔到, 所以先有感而發公開自己係電腦白痴...算啦, 努力咗做唔到都無辦法, 但都多謝你

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 中央情報員 的帖子

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

JKHome 發表於 18-2-5 13:36
多謝你, 我都知1樓有教, 但我都係整唔到, 所以先有感而發公開自己係電腦白痴...算啦, 努力咗做唔到都無辦法 ...
做到了, 謝謝幫忙

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 瞓得好勳章

子爵府

祝各位新年快樂! 身體健康!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

JKHome 發表於 18-2-5 13:36
多謝你, 我都知1樓有教, 但我都係整唔到, 所以先有感而發公開自己係電腦白痴...算啦, 努力咗做唔到都無辦法 ...
唔駛客氣請問您哪個步驟做唔到? 是否圖片像素太大上傳唔到?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

身體健康!金銀滿屋!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

恭喜恭喜

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章

祝大家身體健康, 心想事成!

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章 Poo得好勳章

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

霜霜 發表於 18-2-3 22:41
捉住BK各項活動就有
好羡慕妳有咁多個
⋆☆知足常樂

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

wong2323 發表於 18-2-5 15:40
唔駛客氣請問您哪個步驟做唔到? 是否圖片像素太大上傳唔到?
多謝你鼓勵, 試咗2日終於得啦(其實係我太低能)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

恭喜發財

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

中央情報員 發表於 18-1-29 18:35
BK 除咗會送出精美嘅國王利是封之外,仲準備咗國王揮春同大家送舊迎新!今年國王特別推出 BK 賀年親子填色 ...

hi
主 賜 平 安

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

JKHome 發表於 18-2-6 13:47
多謝你鼓勵, 試咗2日終於得啦(其實係我太低能)
唔駛客氣失敗乃成功之母
您填得好好

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁
56789...11

尾頁

跳至