網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

買左4件樣野,見到分4件,咁派到黎會唔會分4件黎?如果有附加費會唔會收4次

大宅

1仔1女 發表於 18-1-29 20:37
買左4件樣野,見到分4件,咁派到黎會唔會分4件黎?如果有附加費會唔會收4次
...

應該你4間吾同鋪買野,所以分開發貨,吾會收附加費!!

翡翠宮

回覆樓主:

天貓超市送住宅無附加費,你確定係「天貓超市」??

侯爵府

lyh80115 發表於 18-1-29 21:06
天貓超市送住宅無附加費,你確定係「天貓超市」??

係天貓超市,有無附加費我唔知,因為我係偏區,所以我預有附加費

侯爵府

ping1112430 發表於 18-1-29 20:51
應該你4間吾同鋪買野,所以分開發貨,吾會收附加費!!

乜天貓超市唔係一間店黎架?仲有分?

翡翠宮

1仔1女 發表於 18-1-29 21:25
係天貓超市,有無附加費我唔知,因為我係偏區,所以我預有附加費

可能偏遠都無。就算要收都係一次啦,佢唔同倉分單發係佢嘅問題!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

1仔1女 發表於 18-1-29 21:25
乜天貓超市唔係一間店黎架?仲有分?
要睇下 d 貨有幾大件,佢地會 pack 入箱先寄黎香港,如果 d 貨比較大件,可能兩件貨入一個箱,四件貨就會變左兩箱貨或更多。我買過好多次,分8箱都試過,次次都係一次過送晒上黎,無收附加費,你偏遠地區就唔知收唔收。

侯爵府

zater 發表於 18-1-30 01:55
要睇下 d 貨有幾大件,佢地會 pack 入箱先寄黎香港,如果 d 貨比較大件,可能兩件貨入一個箱,四件貨就會變 ...

一件大,2件禮盒,同一包小,小嗰包得210g

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

我有一次分兩件係一次過送,送之前朝早收到sms,晏d就有電話,大約半個鐘後送上門

通常分件都係因為一個箱放唔曬

侯爵府

回覆樓主:

我收到了,無附加費,一次過送無附加費,送貨哥仔好好人

首頁

尾頁

跳至