意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 77|主題: 153633

[葵青區] N1宏福&卓思

別墅

國民生產總值:579

宏福交咗留位費,之後收到卓思信,N1唔知點簡,大家都係下午班

王國熱話
朱古力瘤手術後
割完又有乳房纖維瘤!點算啊!仲諗住下...
正值更年期JM互助加油站召集
卵巢朱古力瘤

複式洋房

國民生產總值:452

2間既教學方向完全唔同,你perfer邊套教學理念咪讀邊間0羅!

男爵府

國民生產總值:9298

請問兩間有什麼分別?

別墅

國民生產總值:579

其實兩間教學有什麼分別,真係唔清楚,有冇人可以請教,thx。

男爵府

國民生產總值:8889

I think Choice will ask the students to write more words since K1.

男爵府

國民生產總值:7110

好媽媽勳章

妳可以參觀兩間學校的open day,比較下教具、學生功課、學校環境、老師的態度等等.......其實最清楚小朋友適合邊間學校一定係父母

原帖由 cindyso 於 09-3-10 23:34 發表
其實兩間教學有什麼分別,真係唔清楚,有冇人可以請教,thx。

複式洋房

國民生產總值:492

我都同意 Himby 嘅講法, 不過,,,, 似乎 Cindyso 無咁多時間考慮, 因為卓思嘅 deadline 係聽日, 而宏福佢已經交左留位費.....

大宅

國民生產總值:2425

你k1 會唔會轉kln tong 讀? 我自己覺得n1 最緊要係近屋企, 同埋要空氣流通環境大. 如果你一心讀原校k1 先再諗讀邊間都未遲, 因為k1 位係會優先比n1學生, 當然未必100%喇!!

我自己兩個小朋友都會讀是但1間, 但k1九成唔會係呢兩間.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.