自由講場

跳至
del  

首頁

尾頁

男爵府

coby@ 發表於 18-1-31 01:41
bosch

你意思係各有各玩?

千祈唔好呀,仔女大個,佢地會覚得阿媽唔正經,個心會睇唔起你。
三思,三思。

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

相信你已決定咗,祝福你明天會更好
請勿打招呼~

伯爵府

crystalcbh 發表於 18-1-31 02:46
你應該攞走佢嗰2個condon等佢興起時冇得用。

有啲男人谷精上腦無dom就打真 軍㗎喇!咪惹性病艾滋返屋企添呀!成家人衫褲一齊洗

男爵府

coby@ 發表於 18-1-31 11:39
無啦
無覆

錫返,好好地同小朋友講爸爸媽媽性格不合,一齊住媽媽頂唔順,佢地會明ga,一個自信堅強又愛子女嘅開心媽咪,好過一個大怨婦啦~我已為人母,但今時今日都偶爾會潤下娘親,如果當年佢痛快離婚,我仲高興因為勁討厭日日家嘈屋閉

大宅

開心吸收勳章

珍珠宮

回覆樓主:

其實離婚又唔一定係會傷害到仔女嘅~
我老公正正就單親長大,佢爸爸又係有小三,仲呃我99離婚,去同小三註冊,而且完全唔會理頭家,包括啲仔,所以我老公好早就講明,一定唔可以似佢爸,俾自己仔女過自己咁慘嘅童年~事實我老公真係好顧家,又好錫我同個女~
反而,我父母感情好差,又唔肯離婚,夾硬住埋一齊,自細我就覺得屋企好煩,好討厭屋企,什至長大,我都比較無安全感,老公雖然好錫我,但我始終驚佢會有一日變,所以一直都有留後路俾自己~
其實樓主仔女都已經升中,我覺得唔需要太過怕佢地知道事實,什至可以一齊傾,媽媽嘅感受,和平分開,總比困獸鬥好吧!

RAA    發表於 18-1-31 13:29

珍珠宮

ayi1 發表於 18-1-31 11:52
有啲男人谷精上腦無dom就打真 軍㗎喇!咪惹性病艾滋返屋企添呀!成家人衫褲一齊洗
...

我驚佢搞出人命,就害左一個BB,一條小生命啦~陰公

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章

ayi1 發表於 18-1-31 11:52
...
愛滋病病毒存在於感染者各種體液內,包括精液、血液、陰道分泌及前列腺分泌,感染者可通過此等體液的接觸把愛滋病病毒傳染給他人。而存於口水、汗水、淚水和尿液內的病毒數量極低,並不足以構成感染。

伯爵府

回覆樓主:

我記得我讀中學時,已經好歡迎我媽同我傾訴佢同老豆鬧交嘅事,我會自以為好成熟咁同佢分析,用喺雜誌或者書本上學到嘅知識開解我媽,我媽訴完苦水開心返,我又覺得自己大個女受重視好開心。其實讀到中學,仔女明白事理㗎喇!尤其新一代小朋友,比起20年前我哋呢代,接收咨詢更多更明理。兩公婆不和唔好以為仔女唔知,佢哋感受得到㗎。唔好以仔女為藉口死拖住唔解決之後賴落仔女度,佢哋至憎被父母咁樣擺上枱。

禁止訪問

伯爵府

小可愛11 發表於 18-1-31 12:32
愛滋病病毒存在於感染者各種體液內,包括精液、血液、陰道分泌及前列腺分泌,感染者可通過此等體液的接觸把 ...

艾滋惹俾老婆,性病惹俾老婆仔女囉

男爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

加油
天氣咁凍 我知你心仲凍

珊瑚宮

畀面勳章

ayi1 發表於 18-1-31 12:35
艾滋惹俾老婆,性病惹俾老婆仔女囉
關咩成家人衫褲一齊洗事 ... 仲有香港係叫愛滋或 AIDS, 唔係叫艾滋呢!

伯爵府

小可愛11 發表於 18-1-31 12:38
關咩成家人衫褲一齊洗事 ... 仲有香港係叫愛滋或 AIDS, 唔係叫艾滋呢!

我覺得呢個世紀絕症係唔可以同 愛 呢個字眼扯上任何關係嘅,愛係love,係好嘅事物,係世上最珍貴嘅感情。就好似要打死字,我會用 屎 或 C 字嚟替代。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

加油

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

coby@ 發表於 18-1-31 01:00
仔女開始大
細果個今年都升中學嘞
信任嘅事點計都係有陰影,所以你被上一代的事影響到你,無辦法
加油啊,最好唔好俾呢 d 事再繼續影響你的下一代
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

加油

子爵府

回覆樓主

加油,祝福樓主

象牙宮

回覆樓主:

噢,如果有能力獨立生活,咁就離開啦! 有時D野好難講,當初好唔代表20年後都會一樣好! 大家傾下睇下之後想點囉

首頁

尾頁

跳至