自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

今日天氣冷又落雨,叫着褸吾着,叫帶傘,已放書包內,出門時又拎返出來吾拎!而家流感高峯,我只怕冷到病!!解釋俾佢又吾聪!!中学生就算反叛期都吾好用自己身體來玩!!!我真係怕佢病

男爵府

2019新春慶豚圓

Relax

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

中學生真係講完唔聽就算啦。

小可愛11    發表於 18-1-31 10:44

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主

我女仲著短褲是但,病又唔係我病。她自己夠大個去決定自己身體感受。

男爵府

BK Milk勳章

KATRINE 發表於 18-1-31 07:34
今日天氣冷又落雨,叫着褸吾着,叫帶傘,已放書包內,出門時又拎返出來吾拎!而家流感高峯,我只怕冷到病 ...

中學生係咁架啦,自己有主見嘛。。。Relax

子爵府

回覆樓主:

吾係而家流感咁恐怖我吾会理佢,佢冇打针,係吾肯去打

男爵府

今日天氣冷又落雨,叫着褸吾着,叫帶傘,已放書包內,出門時又拎返出來吾拎!而家流感高峯,我只怕冷到病 ...

我女都係。死都唔肯著褸。話過就算!嘔血
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

回覆樓主:

中學生係甘架拉,我自己中學都係自己話事,阿媽都理吾到甘多,凍就會自動著衫,逼都無用

wcpcelia    發表於 18-1-31 10:37

侯爵府

回覆樓主

我責任就係提一提佢,佢唔著唔拎我唔會激氣,有時會用以退為進心態方法。

大宅

2019勳章

呢d時期提左吾聽都冇計,要撞下板先知衰。

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

回覆樓主

提左就算。到佢真係病左大把機會串爆佢

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我仔高小咋,已經好有主見,死唔著褸,見到佢我都覺得佢凍,但佢死口話唔凍,可以點?由佢凍囉

子爵府

我讀中學時都係咁,你唔係㗎我中學時覺得阿嬋先擔⛱個個同學唔擔你擔由佢啦咁大個人,擔唔擔⛱著唔著衫自己負責任啦⋯⋯我都有仔我明佢哋病我哋會擔心,佢會辛苦,但有d嘢真係唔到我哋理

公爵府

我都唔喜歡帶傘,就算今朝,唔大雨,所以費時帶

公爵府

KATRINE 發表於 18-1-31 07:41
吾係而家流感咁恐怖我吾会理佢,佢冇打针,係吾肯去打

中學生唔洗啦嘛,除非考dse買個保險姐
而且打左都唔係一定好好

侯爵府

seaman1982 發表於 18-1-31 07:36
中學生真係講完唔聽就算啦。

大宅

2019勳章

回覆樓主:

留啖氣暖肚啦。青春期又點會理你。

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

但出面啲雨冇停過?好凍喎。
如果我仔上到中學話唔帶遮,我為有跟佢返學遮埋佢,我諗呢招佢會投降啩。

wcpcelia    發表於 18-1-31 10:38
RAA    發表於 18-1-31 09:21

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

遇上咁情型陪佢返學接埋放學,等佢比同學笑就以後會帶

acomcom88    發表於 18-1-31 17:11

首頁
12345...6

尾頁

跳至