心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

媽媽上在天堂, 留低隻㫁左既玉鈪, 幾兄弟姊妹各分ㄧ段作紀念。 好想將之弄成小籂物如吊咀, 但又唔知攞去邊度整, 又驚俾人换左D假玉俾番我......有冇JM有相屬可靠既舗頭可以介紹, 感激感激

公爵府

MN2015 發表於 18-2-1 20:42
媽媽上在天堂, 留低隻㫁左既玉鈪, 幾兄弟姊妹各分ㄧ段作紀念。 好想將之弄成小籂物如吊咀, 但又唔知攞去邊 ...

旺角始創中心啱唔啱?我朋友曾經係果度自訂款做首飾,材料自己出。

象牙宮

MN2015 發表於 18-2-1 20:42
媽媽上在天堂, 留低隻㫁左既玉鈪, 幾兄弟姊妹各分ㄧ段作紀念。 好想將之弄成小籂物如吊咀, 但又唔知攞去邊 ...

假如半只, 玉一節, 加个鏈成手鏈。。

手环。玉小節。其它是手环。

假如是一只, 似以下, 成手环

kailichan.young    發表於 18-2-5 12:09
ada0707    發表於 18-2-2 13:58
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

ivycowcow 發表於 18-2-1 22:46
旺角始創中心啱唔啱?我朋友曾經係果度自訂款做首飾,材料自己出。

可以呀, 謝謝你呀, 可否pm舖頭名給我, 唔該哂

複式洋房

333s 發表於 18-2-1 23:42
假如半只, 加个鏈成手鏈。。

很好看, 請問在哪(emoji)做呀?

象牙宮

MN2015 發表於 18-2-2 10:08
很好看, 請問在哪(emoji)做呀?

想成本低, 問買石編織店。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

333s 發表於 18-2-2 11:31
想成本低, 問買石編織店。

非常多謝回覆, 十分漂亮, 你意思是否叫我找玉石編織既舖頭? 我上網找過也找不到, 請問可否告知係邊度可以揾到呢D舖頭? 謝謝幫忙!

首頁

尾頁

跳至