意見反饋
義工
[2008年] 你地會唔會比bb係屋企地下爬?

大宅

國民生產總值:1423

我有鋪地墊比bb爬, 擺d玩具在那裏, 但係佢通常都會爬出地墊範圍, 你地個b會唔會呀? 你地會唔會任佢通屋爬?

王國熱話
《麥兜.出走的魚蛋》
代朋友問:一直有供緊保險,但老公身體...
zara幾時減價?
Alipay coupon

別墅

國民生產總值:547

我個b都會出界, 但有時都會由得佢, 捉唔到佢咁多, 最多之後同佢抺乾淨d對手同腳囉

大宅

國民生產總值:1258

一定會.由得佢周圍爬.

男爵府

國民生產總值:6535

我都會

晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

國民生產總值:1348

會呀! 地墊只係比佢細個玩的範圍, 自從佢識爬之後, 佢鐘意佢邊都由得佢lu, 只要個地乾淨就ok啦!

侯爵府

國民生產總值:23704

會呀, 由得佢通屋爬, 佢根本快到你跟唔到, 同埋, 爬多d對佢的發展係好的. 唔好太多局限

大宅

國民生產總值:1258

[範圍]只係大人的概念,小朋友邊識?咁細個唔駛畀咁多[範圍]佢啦~

別墅

國民生產總值:568

會,屋企黎架做乜唔比佢爬,你都想佢醒D開心D,佢地而家會發掘一D新地方玩,唔鍾意停留一個位置會悶的,當初呀B老豆都有要求唔准佢依樣個樣,又想佢有規矩,一離開左個地墊做老豆就頭痛依依哎哎,唉,做乜攪到咁唔HAPPY,我就任由佢爬只要好好監視及有耐性當然仲要有體力及安全,你會見到好多BODY LANGUAGE及好神奇,咁就開心好多!

子爵府

國民生產總值:11222

由得佢爬啦,邊阻止到咁多啫,最多所有位置都日日抹囉,危險既地方同嘢封好或同鎖好。好多時佢會爬入枱下面,咁我都學佢爬入去陪佢玩,陪左佢幾次之後,佢都冇話特登入果d暗位玩喇。

總之d嘢要俾佢知冇咩咁特別,佢就唔會成日做d我地唔想佢做既嘢。

但係有兩個地方我係唔會俾佢爬入去玩ga,一個係廚房,另一個係廁所。

大宅

國民生產總值:3974

梗係由得佢爬啦!
書話唔好呢度唔俾佢惦,個度又唔俾佢惦,咁樣對佢性格發展同腦部發展唔好架!

複式洋房

國民生產總值:404

就算你話唔俾,亞B根本唔會聽你講。總而言之你有你講,佢有佢繼續爬。只要唔好俾佢隨便放嘢入口,同勤D洗手就OK。

大宅

國民生產總值:3799

會丫,我日日拖多幾次地乾淨D!

別墅

國民生產總值:686

因為屋企好細,得嗰三百零尺,所以除了廚房同洗手間,其他地方已經放哂地墊,所以言仔都係通屋爬,因為還想爬過圍柵呀。

子爵府

國民生產總值:12620

我都由得佢周圍爬架啦, 但係廁所同廚房就一定唔得啦! 不過個衰仔就係鍾意爬出地墊範圍等你捉佢番去, 衰到死!

大宅

國民生產總值:3540

周圍爬捉到我腰都唔掂

複式洋房

國民生產總值:232

任佢爬

佢會係廳到走廊爬o黎爬去,最鍾意將走廊個櫃的 cd/dvd 翻晒出o黎,我索性自動放晒係地比佢摷,佢仲好心機遂隻門想推開!! 好鬼百厭!!:)

大宅

國民生產總值:4868

月餅勳章 好媽媽勳章

我會抺乾淨個地下同D櫃先比佢爬

男爵府

國民生產總值:6535

爬得...好搞笑~~
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.