美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cindy618 發表於 18-2-4 19:47
loreal 新出clay mask 有無用?

我用過黑色個款,千祁唔好用,因為好稀下,如果要用,一定要係沖涼前搽,然後沖涼時順便洗埋,你會發覺,D黑色水周圍都係

Origins都有深層清潔mask,價錢都OK

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Herajanie 發表於 18-2-10 09:38
Glam Glow 白泥, Origin 黑色
都好好用

係咪glamglow白罐?
邊樹買?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

stkyo 發表於 18-2-10 10:04
我用過黑色個款,千祁唔好用,因為好稀下,如果要用,一定要係沖涼前搽,然後沖涼時順便洗埋,你會發覺,D ...

多謝提醒

瑪瑙宮

Herajanie 發表於 18-2-10 09:38
Glam Glow 白泥, Origin 黑色
都好好用

兩款比較推邊款?

大宅

cindy618 發表於 18-2-10 10:51

係咪glamglow白罐?

係呀 白泥
我係Joyce beauty 買

大宅

cindy618 發表於 18-2-10 10:52
兩款比較推邊款?
覺得Origin 清黑頭比較work
GlamGlow 就洗既時候有少少"沙粒感" 可以輕輕磨沙
GlamGlow我都係最近買
Origin 用左好幾支

瑪瑙宮

Herajanie 發表於 18-2-10 10:52
係呀 白泥
我係Joyce beauty 買

係咪$560@罐?

複式洋房

德國天然火山泥clay mask 都幾好用,可以考慮下

瑪瑙宮

angelcon 發表於 18-2-10 13:10
德國天然火山泥clay mask 都幾好用,可以考慮下

有相嗎?

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

cindy618 發表於 18-2-10 09:55
好彩你講

O記都喺ga!

別墅

cindy618 發表於 18-2-4 11:18
有好介紹嗎?幾耐做一次?

Ipsa clay mask, 浮晒黑頭出來,夠乾淨

複式洋房

試過好多隻牌子通常用完既位置都偏乾或者無咩效果,暫時都未搵到一款好過Valmont 的那款,除左價錢貴d,但係用左都覺得除左清潔仲好保濕,效果非常好,誠意推介

別墅

回覆樓主

我用fancl黑頭面膜
溫和 唔乾 日日用都得
效果係慢dd 但係穩定改善皮膚

男爵府

bare mineral mud mask

複式洋房

回覆樓主:

我用過以上的全都覺得無什特別。唯有台灣的DMC黑膜。。用完d白/黑頭浮曬出來。用針推1推清到5成。

複式洋房

回覆 cindy618 的帖子

已inbox

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

尋晚我用呢款敷一層厚厚係鼻哥,等乾咗,用毛巾一擦走,所有黑頭無哂

首頁

尾頁

跳至