跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人幫襯過? 我將會black list呢間餐廳, 以下係我尋晚嘅經歷......:evil:

新開後第一次幫襯, 6:30pm去到, 都有好多人下, 心諗咁多人應該唔錯掛!

睇餐牌價錢唔算平, 3個人叫左3個飯,2個小食, 1碟壽司. 等左20 mins先黎碟鰻魚壽司, 賣相ok, 但我冇食, 阿仔話d鰻魚有d苦味, 相信係燒得過火....

而隔離枱(同我地一齊order food)又係等好耐先黎碟刺身!

等左咁耐咪叫waitress跟單, 但冇回覆, 等多10 mins, 隔離枱叫另一waitress去追單, 呢個有回覆喇, 但居然話因為太多單, 跟唔切, 要等多15 mins!

唔係化!!!咁咪前後要等45mins先有得食?! 我同老公決定唔等喇, 就同個著suit高級d嘅waitress講: '你地d food太耐la, 我唔等la, 幫我埋單!' 個waitress完全係一副見慣不怪嘅表情, 冇follow, 冇解釋, 冇道歉就行左去, 但5秒唔夠佢拎住碟小食返來話, 係我地order左嘅, 要唔要, 我話好...我要, 你淨係幫我埋呢兩碟law...最後埋單$54.00, 我梗係1毫子貼士都冇比la, 而呢位著suit高級d嘅waitress亦black住face, 多謝都冇講就行左去

呢d咪趕客law, 點比多次機會呢???!!!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩~~佢同香港仔中心眼境8x對面既酒樓差唔多
我係佢開時去
發生同你一樣既經歷
嗰次後我無再去呢間酒樓

複式洋房

今時今日竟然重有咁差既服務!
你講個間日本餐廰以前係西餐廳同而家樓下間中式酒家係同一飲食集團,唔知間日本餐廰同樓下間中式酒家重有無關連?
間日本餐廰我就無試過,不過樓下間中式酒家我就經常光顧,的食物同服務水準都OK啦!

首頁

尾頁

跳至