跳至

首頁

尾頁

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小J媽媽 於 09-3-18 13:36 發表
我啱啱報左30/3 9:00 試堂嘞, 大家快d去報啦, 一班約收10個bb喎

咁你o果日咪要請假帶佢去試堂o羅?

複式洋房

我個SoSoB 原本31/3 11:00 番健康院,所以我報了那天9-11。 請假得來都低d! 不過就一個朝早走兩場!

大宅

無辦法, 佢又話無weekend 堂, 不過真係想睇吓生仔鍾唔鍾意玩ma !!!

自從呀仔出世之後, 我d假期都預左俾哂佢嫁啦, 無計

原帖由 Allyly 於 09-3-18 13:53 發表

咁你o果日咪要請假帶佢去試堂o羅?

男爵府

原帖由 小J媽媽 於 09-3-18 16:19 發表
無辦法, 佢又話無weekend 堂, 不過真係想睇吓生仔鍾唔鍾意玩ma !!!

好oY, 你試堂後返o黎報告吓啦! 如果真係咁好, 我叫婆婆平時帶佢去返!

禁止發言

別墅

原帖由 Irene06 於 09-3-16 16:11 發表
Taipo St Paul 幾時報名呀?

好似每年8月開始收application form, 3月interview, 4月中有results.

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thank you

複式洋房

我叫韜韜,都係住係大埔,都想報St Paul N1!

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

韜韜咁wing wing 咪可能係你同學仔law

男爵府

原帖由 小J媽媽 於 09-3-18 16:19 發表

小J媽媽, 4/5FULL 哂喇, 我而家要到4/12 才試堂呀!! mouth:
有冇人同我同一日呀?

大宅

請問有無bb已經去左Brand One 試堂, any comments??
我會今個星期日同生生去玩呀!

複式洋房

sosob,明天開始番了.... tue & thur9-11, 有無朋友仔又係這個時間ga?

男爵府

原帖由 SosoB 於 09-4-6 13:47 發表
sosob,明天開始番了.... tue & thur9-11, 有無朋友仔又係這個時間ga?

你試堂後覺得點呀? ok 嗎?

首頁

尾頁

跳至