美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆 michellelee7677 的帖子

我最近都找緊埋線呀,請問你介唔介意share資料比我,唔該你呀!

大宅

yipyip82 發表於 18-9-11 18:54

我最近都找緊埋線呀,請問你介唔介意share資料比我,唔該你呀!:yum ...

我PM你話你知呀~

大宅

can you pm me? many thanks.

民房

華華子 發表於 18-2-8 14:38
其實我手術後沒有腫...只係針口位有瘀, 同埋塊面一有表情, 就會扯住痛, 除此以外, 其他人唔會睇得出我整 ...
Hello 華華子, 想問問你埋線至今效果如何? 我十月結婚, 很想在婚前做一次埋線, 但怕坊間美客院鋸到一頸血, 我看了你的POST 很想請教你是在那裡做埋線及收費如何, 希望得到你的回覆!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小小仔 發表於 18-9-14 12:16
Hello 華華子, 想問問你埋線至今效果如何? 我十月結婚, 很想在婚前做一次埋線, 但怕坊間美客院鋸到一頸血, ...

Hello, 其實我埋線到依家已經2年多一點, 我覺得埋線之後可以keep到一年多少少, 無兩年甘耐~~
不過效果我是滿意的, 塊面緊緻左, 咀邊肉向上提, 無甘鬆弛~~~

但埋線個陣真係超痛, 如果你忍到痛就無問題, 哈哈

我係油麻地做的, 如果你想知邊間, 可以PM我(絕對唔係打手, 因為我都想搵另一間平D, 哈哈)

大宅

華華子 發表於 18-9-14 15:07
Hello, 其實我埋線到依家已經2年多一點, 我覺得埋線之後可以keep到一年多少少, 無兩年甘耐~~
不過效果我是 ...

我都搵緊埋線,1年都唔錯,甘你埋左幾多錢?介唔介意介紹比我?唔該哂

男爵府

埋線唔知佢手勢好唔好,但朋友係佢度打下巴,打到變咗邵音音咁,好恐怖

民房

回覆 華華子 的帖子

多謝分享啊! 不知是否因新手關係, 我無法PM你, 你可以PM我嗎? 謝謝!

大宅

darbie 發表於 18-2-10 17:19
Ulthera 同玫瑰線都做過,Ulthera keep 得耐d,成塊面都緊實d,比較上整體都好左…, 玫瑰線就好似局部收緊 ...

想問你埋左幾耐先打ulthera? 我二月埋在長線,現在想去打ulthera thanks

洋房

我最近都找緊埋線呀,請問你介唔介意share資料比我,謝謝!

別墅

Winnie_1210 發表於 18-5-17 22:12
我埋咗8條玫瑰線、全面應該過百條蛋白線(分4次埋)講真堅痛ulthera、hifu、埋線我覺 ...

我面珠登有肉,係咪做ulthera 好d? 可唔可以pm 醫生同價錢俾我呀 Thank you

洋房

回覆 lovesharing 的帖子

我都有興趣做埋線,可否提供李醫生資料?多謝分享。

男爵府

michellelee7677 發表於 18-9-12 10:12
我PM你話你知呀~

可否pm我

男爵府

michellelee7677 發表於 18-9-12 10:12
我PM你話你知呀~

Can you pm me ?

大宅

bb7 發表於 18-2-14 22:27
你好勇敢! 做玫瑰線。
我都係做蛋白線咋,keep住做。
而家每五個月就做40針

可以做幾多次?會唔會一停唔做就仲衰過完全無做?

洋房

回覆 yipyip82 的帖子

[size=1.25em]我都想做埋線,可否介紹比我,同埋做咗幾錢?

大宅

rosa_ma 發表於 19-7-13 12:43
回覆 yipyip82 的帖子

我都想做埋線,可否介紹比我,同埋做咗幾錢?

我都無做

複式洋房

之前好忙唔記得update,
好多人PM我,
呢度一次過答
李醫生既粗線我覺得效果麻麻,
幼線唔知

複式洋房

超級差,7月尾埋完,上星期已無晒效果

今日約佢再睇。佢一黎就要我再埋多 4條 ,$7800。
我話我埋左 4條,無理由完全,係完全無效果。跟住就話我肥左 (其實我瘦左2 kg). 又話我之前無聽佢話埋 6條,所以無效 (但我上次肯定問得好清楚,4條有冇效,佢話一定有,只係 6條再靚 d, 但做 4條都好好。)
我再問佢係唔係加多兩條一定有返效果 (因為佢原本 recommend 6條) ,佢就突然話完全無 guarantee。

Exact wordings
點可能可以保證任何嘢?可以保證我唔洗做醫生,我人就係主耶穌基督啦。

咁我話,你話我無聽你講埋 6條所以一 d 效果都無,咁加兩條唔係可以帶效果?

我唔可以保證會有效果架。做醫生就係保證唔到任何嘢。

我問,咁你上次話最有效係韓國線? (即係粗線,玫瑰線) (上次問左佢溶脂,hifu, 蛋白線同玫瑰線,佢話呢隻最有效,即時見效)

個個都唔一樣,我睇你都好似... 漲左 d

我話我瘦左,再問佢,我比左 $7600
點可以一 d d 效果都無 (好彩我有影相證明,佢無得話有效果,因為一樣)

你唔好同我講錢,錢對我黎講唔重要。同埋唔係話你比左錢就一定做到有效果。好多人比左好多錢,仲差左添。

咁我仲可以講咩?咁不負責任。我即刻起身走。
好嬲,被騙。如果詳情可 pm 我,或呢度留言。

做醫生,做前就得得得,做完就關人。大家真係唔好嘥錢嘥時間。

首頁

尾頁

跳至