嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請教各位,我一向都係用買merris架,片片+褲都係用佢,知不過間中都有餾尿(2日到1次),所以我都想試下換其他牌子goon / unicharm 又好唔好呢?可能我個仔經常打側訓又成日訓係度舉起兩隻腳引致。so far merris好柔軟我都好like,不過一餾尿又要換3最驚冷親小朋友就唔好啦!你地有咩好提議比我?我個仔宜家一歲。

ps我老公話阿仔因為一出世割左包皮所以射得勁d喎

洋房

我bb用過merries同goo.n,無試過漏尿. 朋友話unicharm低腰d,可能仲易漏,不如你試下goo.n

大宅

原帖由 kineey 於 9-3-2009 04:02 PM 發表
想請教各位,我一向都係用買merris架,片片+褲都係用佢,知不過間中都有餾尿(2日到1次),所以我都想試下換其他牌子goon / unicharm 又好唔好呢?可能我個仔經常打側訓又成日訓係度舉起兩隻腳引致。so far merris好柔軟我都好like,不過一餾尿又要換3最驚冷 ...

GOO.N啦, 我仔仔都係用佢, 無試過漏尿~~

水晶宮

好媽媽勳章

merries同goo.n我細女都用過褲仔.
我覺得goo.n薄d柔軟d,真係成條褲仔咁.
依家用港版goo.n片,只係夜晚用,間中爆片咪會漏law...
爆片原因係未買到XL,仲著緊L.
我估著返o岩size唔會爆.

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

夏天玩到顛 熱血勳章

係啦GOO.N Ok喎, 港版同日版都ok.上官方網訂方便

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我用merries成年都未試漏喎,
不過GOO.N都好用

別墅

GOON有用過, 不過都係覺得MERRIES 薄D軟D

複式洋房

我想問大家係邊度買呢d片, 因為我聽人講有分日本版同大陸版.

請指教!!

別墅

我未聽過有大陸版wor...我0係B&M買!

首頁

尾頁

跳至