自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Any Mammy 試過帶BB(two months) 去飲茶???

男爵府

醒目開學勳章

帶就帶過..
不過2個月大就無比野佢食..
有咩問題?

水晶宮

屋企樓下羅...有咩事可以即刻返去...朋友明白既...
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

好媽媽勳章

有帶過,,,
佢有佢訓bb車,,我有我地飲茶,,
有咩問題呢

禁止訪問

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有丫,仲成日tim

大宅

有帶過, 佢訓bb車law!做咩咁問?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

樓主係咪驚會收佢茶錢呀

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Thank you all mammy comment , Becase I want 帶bb with my Mammy 飲茶 , I don't know have any problem ...,

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

有.... 個時滿月後我地成日都帶埋 bb 去飲, 係呀... 輪住一個抱另一個食咁啦.... 我無帶 bb 車茶樓的 d 位好得迫, 同埋留意抱 bb 的一定要坐係埋邊 d 位, 你知啦 d 人成日放點心加沖滾水很易整到 bb..... 小心 d 留意

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

滿左月就帶啦~有咩問題??
係咪屋企人/99嗰d想帶但你又唔想?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我滿左月已經同阿b去飲茶囉 冇問題呀

侯爵府

一滿月就有去飲tea喇!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

一滿月就去lu..
不過真係小心d'位',有d位係風口位/上菜位等,唔好比bb坐...

禁止發言

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章

冇試過咁細. 個仔3個月時去飲茶, 不過就去D坐得舒服D又乾淨D既地方.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

有,佢第1次係6個月大去,佢冇份食

男爵府

原帖由 Teresa 於 09-3-9 23:32 發表
冇試過咁細. 個仔3個月時去飲茶, 不過就去D坐得舒服D又乾淨D既地方.

呀女3個月大先正式去街飲茶......仲要去d大酒樓,因為d位闊D同埋講明要放BB車,盡量放埋邊同埋拉起個頂咁就好安全,一定唔會比嘢呀女食同用出邊水沖奶,歲半前都唔會囉!

首頁

尾頁

跳至