自由講場

跳至

首頁
12345...23

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大家收到謝安琪段whatsapp嗎?大家點睇?

講佢唔注射統感疫苗的原因,大致上話疫苗只有10%有用,另外疫苗內有水銀之類對人體物質,又有動物DNA,疫苗由生產至推出市場,前後只有三個月時間,所以未有足夠臨床試驗是安全

其實我想知佢講的是否完全正確?

珍珠宮

BK Milk勳章

bu-b 發表於 18-2-7 20:22

講咩架?

子爵府

siujanjan 發表於 18-2-7 20:27
講咩架?

同問,講咩㗎?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

簡單小小姐 發表於 18-2-7 20:27
同問,講咩㗎?

同問

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

tsung 發表於 18-2-7 20:28
同問

For 比你

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

子爵府

我有聽 但真係佢? 咁佢講個d 堅?佢又知得咁清楚?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

kay唔係醫護人員, 有數據challenge袁??
放下自在

男爵府

回覆樓主:

我聽左,覺得係咪佢本人都唔知,憑把聲

大宅

回覆樓主

有收到,但來源係邊度?電台節目?

侯爵府

我信醫生,不是說謝安琪的觀點不值得相信或考慮,而是我相信袁國勇等醫生知道她提及的觀點,而依然建議接種,是因為保護大於副作用。

再說,謝安琪並不是醫學人員,她的錄音亦沒有提及出處,無法確定這套說法有多少醫學實證。 希望大家別忘記打針與自閉症那個流言的故事⋯⋯

wcpcelia    發表於 18-2-9 11:13

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

珍珠宮

cattz288 發表於 18-2-7 20:34
kay唔係醫護人員, 有數據challenge袁??

吾理系吾系佢,放whatsapp唯恐天下不亂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

siujanjan 發表於 18-2-7 20:27
講咩架?

佢話疫苗係雞度種菌, 到喺雞旦度拎黎做疫苗時, dna已變種, 所以就算打完9成都無用 , 講到好權威咁!佢有晒病証數據嗎?
放下自在

琥珀宮

回覆樓主:

邊到有得聽?

象牙宮

angiehouse 發表於 18-2-7 20:37
吾理系吾系佢,放whatsapp唯恐天下不亂

最弊就係有家長不斷fwd出黎!
放下自在

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

男爵府

cattz288 發表於 18-2-7 20:37
佢話疫苗係雞度種菌, 到喺雞旦度拎黎做疫苗時, dna已變種, 所以就算打完9成都無用 , 講到好權威咁!佢有晒 ...

佢講既野好多反疫苗既文章都講過,唔係新野亦唔係佢作。有人話係藥廠既陰謀Tim.
我無能力去分析邊個啱,唯有跟政府指引。

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

cattz288 發表於 18-2-7 20:37
佢話疫苗係雞度種菌, 到喺雞旦度拎黎做疫苗時, dna已變種, 所以就算打完9成都無用 , 講到好權威咁!佢有晒 ...

我都覺得係,佢其實咩料?講到似層層咁!但見有d人即刻彈出來好自豪咁話自己無打,仲話打嘅人嘥錢

good_pig    發表於 18-2-7 23:39

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

點解佢會錄段成5分鐘既錄音講既?
佢個口脗講到自己係醫學專家,話疫苗10個打得1個可抗流感,但唔知條友係因為自己身體好先冇流感定疫苗有效。又話疫苗有水銀,話又有動物DNA ,打左等於其他動物DNA 入左你身體。又話個疫情發得咁西利係因為啲,打左疫苗之後,病菌變種,打左疫苗既人傳播出去加重疫情爆發。佢成段錄音用字好似專家 。

首頁
12345...23

尾頁

跳至