義工

網購天地 今日: 59|主題: 64376

跳至
[淘寶] 有冇人用緊新世代集運d件好耐未收到

別墅

國民生產總值:525

好多日啦 次次話最快今日有 最後都係一日推一日 客服話智能櫃擠堤 唔該咁就通知人地自取返啦,hold人地d件咁耐都唔係第一次咁啦 愈來愈差

王國熱話
懷月有營月子餐(純粹想分享不是hard sell ...
有無媽媽訂購過月子餐?
陪月一站請陪月質素好嗎?
有被剪會陰既媽咪到底要幾耐先好番?

男爵府

國民生產總值:9110

我自提㸃取貨6号拍昨天到咗。

可唔可以改自提㸃取貨,智能櫃成日冇位要排。

大宅

國民生產總值:1588

2018復活節勳章

回覆樓主

以前用開無野,近呢2-3個月越黎越慢
今次直頭奶晒野
我5號到而家打左幾個電話
日日都話夜啲覆你,但日日都無覆到我
打去問又話覆我既?佢地話 你等我地覆啦好唔好
問題係你地呃我話收工前覆,次次無回事
用埋今次唔再用佢啦!!

大宅

2018復活節勳章

yuyu886 發表於 18-2-9 18:13
好多日啦 次次話最快今日有 最後都係一日推一日 客服話智能櫃擠堤 唔該咁就通知人地自取返啦,hold人地d件咁 ...

想問本身你寄上門?我而家好擔心過年前收唔到

男爵府

國民生產總值:5164

回覆樓主

呢排用過幾間,toplink同集運王要兩日先到自取點,hotbuy 就一日

別墅

happykk 發表於 18-2-9 20:55
我自提㸃取貨6号拍昨天到咗。

可唔可以改自提㸃取貨,智能櫃成日冇位要排。 ...

我都有同佢講自取門市拎返 佢完全無視我 whatsapp已讀不回 用埋今次唔用佢了

別墅

國王陛下 發表於 18-2-9 21:46
以前用開無野,近呢2-3個月越黎越慢
今次直頭奶晒野
我5號到而家打左幾個電話

無錯 之前講星期三,一日堆一日,我已經唔想再用佢 之前既集運都係咁 比過機會佢好多次了 之前仲要唔係假期前後都係咁,今次比個理由係假期前後忙不開支..whatsapp佢地話唔係佢地既問題,大佬用緊你都唔係你地責任,咁客戶點再用你

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國王陛下 發表於 18-2-9 21:47
想問本身你寄上門?我而家好擔心過年前收唔到

本身係寄智能櫃的

別墅

somehow 發表於 18-2-9 22:32
呢排用過幾間,toplink同集運王要兩日先到自取點,hotbuy 就一日

我已經唔會再用新世代了 大話精黎 一d責任心都無

大宅

2018復活節勳章

yuyu886 發表於 18-2-10 08:26
本身係寄智能櫃的

咁呢個真係無計,我真係見到順豐好多櫃都爆,有無打去問順豐啊? 唉 我都放棄呢間野唔用啦!今次真係比玩死拖左勁耐

男爵府

國民生產總值:5164

yuyu886 發表於 18-2-10 08:27
我已經唔會再用新世代了 大話精黎 一d責任心都無

順豐櫃真係唔到佢地控制,邊間集運都一樣。下次用自取點

男爵府

國民生產總值:9932

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

回覆 yuyu886 的帖子

咁順豐智能柜好多時都出現哩個問題,根本又唔關新世代只係順豐果邊問題,我試過用官方順豐集運智能柜都係咁,順豐覆我沒有柜所以放唔到,最後我要加多$10改門市取,如果唔加都唔知要等幾多日..

別墅

國王陛下 發表於 18-2-10 10:11
咁呢個真係無計,我真係見到順豐好多櫃都爆,有無打去問順豐啊? 唉 我都放棄呢間野唔用啦!今次真係比玩 ...

打去順豐仲搞笑 佢比我張單號順豐係查唔到已經講明係呢間野比佢既智能櫃件

別墅

somehow 發表於 18-2-10 10:45
順豐櫃真係唔到佢地控制,邊間集運都一樣。下次用自取點

咁責任心都要有掛?唔幫人追?仲有已讀不回客戶?同埋我已經要求自己去順豐自取 佢唔理我 無視我

別墅

famhappy 發表於 18-2-10 11:26

咁順豐智能柜好多時都出現哩個問題,根本又唔關新世代只係順豐果邊問題,我試過用官 ...

我有同佢講自取返 個客服無視我

男爵府

國民生產總值:9932

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

你直接打去順豐同順豐講..

男爵府

國民生產總值:8482

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁應該唔關新世代問題,真係唔好選智能櫃,寧願去順豐自取仲好
[ img=100,100]https://lh6.googleusercontent.com/-3hvT6GGbfsQ/Uw4LJ6y0VxI/AAAAAAAAIt8/6J5P0ppxL20/w106-h105-p/3.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1587

回覆樓主:

叫佢比你份件個順豐單no.你,你同順豐講轉去自取啦,份件係順豐到新世代幫唔到你好多

大宅

2018復活節勳章

yuyu886 發表於 18-2-10 08:26

無錯 之前講星期三,一日堆一日,我已經唔想再用佢 之前既集 ...

請問可唔可以比個whatsapp電話我我收到貨啦!仲小左貨!你收貨要查清楚

別墅

國王陛下 發表於 18-2-10 13:37
請問可唔可以比個whatsapp電話我我收到貨啦!仲小左貨!你收貨要查清楚
...

佢個app有.
仲有一個係51188540 好似係喺官網搵到

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.