意見反饋
義工

自由講場 今日: 3637|主題: 1009057

我老公尋晚發惡夢....

侯爵府

國民生產總值:23437

我老公不嬲比我早訓, 尋晚佢入左房訓, 我係書房上網, 突然間佢叫我(有時佢突然訓醒都會叫下我, 睇下我係邊), 平時應下佢就OK, 但尋晚覺得有D奇怪, 於是入房睇下佢, 覺得佢有D呆呆地, 好似有D嚇親咁, 問佢咩事, 原來係發惡夢!

個惡夢都幾得人驚, 所以我攬住佢, 安慰佢, 好似媽咪細個安慰子女咁, 睇住佢訓左, 我就做埋D手尾就入房陪佢訓~

估唔到, 今日佢放工返黎, 第一件事就係攬住我同我講多謝, 多謝我尋晚係佢發惡夢時安慰佢! 佢就覺得自己好衰, 之前發我脾氣, 但我就仍然唔會因為咁而唔理佢!

今晚成晚佢講左好多次多謝~
我聽到都覺得好溫馨, 好感動嫁左一個識得感激既老公~ 雖然我唔覺得自己做左D咩咁偉大既事, 我諗所有人對自己愛既人, 都會咁做! 但佢就覺得好感動!

希望, 我地將來仍然係識得感激為我地付出過既人, 唔好因為日子耐左而變得奉旨咁樣啦~

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

國民生產總值:3853

好溫馨呀..
[/ult]

大宅

國民生產總值:4405

醒目開學勳章

好感動

侯爵府

國民生產總值:24098

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

國民生產總值:6561

好媽媽勳章

好感動呀,希望你同你honey日日都咁sweet啦.

大宅

國民生產總值:3646

發咩惡夢咁激

男爵府

國民生產總值:5742

你老公識得感激,
而你又識得爲嫁左一個識得感激既老公而感動
祝你們琴瑟相和,永遠恩恩愛愛.

禁止訪問

國民生產總值:19714

男爵府

國民生產總值:9253

原帖由 臭八婆 於 09-3-10 09:02 發表

←有了你

http://radio.goopm.com/video/music/%D7%EE%BD%FC%B1%C8%BD%CF%B7%B3.mp3

(黃)最近比較煩比較煩比較煩 ...

咁你駛唔駛我安慰你姐
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

禁止訪問

國民生產總值:19714

別墅

國民生產總值:905

好感動,
一路睇, 一路眼濕濕.....

我老公連"唔該"都好少講!!!

侯爵府

國民生產總值:20366

so sweet~

珍珠宮

國民生產總值:30256

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

國民生產總值:12448

2018勳章

so sweet ~~

侯爵府

國民生產總值:23437

多謝各位呀~~

我老公個惡夢.... 都幾得人驚!!
佢話本來發夢去緊旅行(去北京, 正係紫禁城度睇緊), 突然間場景一轉, 無啦啦佢被人綁住左, 然後掉佢落棺材, 仲要釘埋佢!

嚇到佢即刻醒左囉~~

我唯有尋晚佢放工後安慰佢, 發夢見到棺材係好野黎架! 會有財運架!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

國民生產總值:10870

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.