自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!6WmXv8CRERuCC4d11VS2MAJaMFk-/article?mid=19
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!XP3baOWaGxUzcXWbZSNk/article?mid=5162

岩岩係人地個BLOG搵到D相..仲有DD XG內容.....

條女真係痴線-.-
:-D:-D:-D琳琳於2006年1月30號....3.06kg!:-D:-D:-D

伯爵府

牛年勳章

無言以對!

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

OMG~~5p

大宅

我果時作小產入左醫院,我隔離床個女仔得13歲,佢話比我聽佢係入黎墮胎...我問佢點解係醫院做手術,唔係係家計會度做?點知佢話原來佢住緊女童院,院舍驚佢會偷走所以帶佢去醫院度落左個bb...我問佢屋企人有冇話佢,佢話冇...佢呀媽仲笑笑口話佢抵死...傾傾下計仲同我講想食麥當勞,言行舉止根本就仲係一個小朋友....唉..真係世風日下...究竟點解個社會會變成咁架???

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得唔知幾時開始, "勇敢"這個詞被人濫用了

呢個妹妹仔又叫勇敢
張柏芝又叫勇敢....

根本係做左錯事, 夠膽走出來話: 係呀, 我係做左錯事, 我會承擔....

咁就可以叫"勇敢"

未免把"勇敢"的定義標準拉得太低了吧?

禁止訪問

大宅

睇唔到

民房

今日佢話佢情緒受困..
要心理輔導.. 唉..
會唔會遲左少少..

民房

http://hk.news.yahoo.com/event/fc/20090309/hk14mama.html

男爵府

出得黎行...預左要還
受唔起外間壓力,就根本唔應該學人公開.
佢以為post出黎..全世界都會認同佢嗎?
佢以為全世界既思想都會同佢一樣嗎..

真係天真+傻+膚淺...

大宅

唉......都唔會諗下後果......

王國長老

王國長老

個女仔得14歲, 其實仲係一個小朋友, 思想仲好幼稚.

希望成年人對一個細路女唔好太狠, 尤其佢自己都delete左blog內容同相, 就唔好再轉載, 真係要趕絕一個小女孩嗎....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 edea 於 09-3-10 16:24 發表
個女仔得14歲, 其實仲係一個小朋友, 思想仲好幼稚.

希望成年人對一個細路女唔好太狠, 尤其佢自己都delete左blog內容同相, 就唔好再轉載, 真係要趕絕一個小女孩嗎.... ...

AGREE~唉....個小妹妹都話會改掉以前既壞習慣,做一個好媽媽,點解仲要趕絕人,痛罵人,佢個b第時條路係點,你同我都唔知,可能個女仔真係自我反省後,努力做到一個好媽媽呢,你地都係人地啊媽,好心積番d口德啦!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 FM94.8 於 09-3-10 16:35 發表
佢話會為bb改晒d不良習慣, 都未係最差,
我同事有bb都繼續食煙

咪係囉~你睇下bk有幾媽咪有左bb生左bb都仲有食煙嫁?幾多媽咪埋怨生左啊b之後無曬自己私人時間?個女仔係咪真係做到都好,起碼佢有為bb著想過先啦

民房

如果佢真咁就好啦..
但係14歲.. 仲要係冇男方負責..
佢條路都好辛苦.. 個小朋友..
生左出黎.. 第時要面對既野..都好多.. 好難受

首頁

尾頁

跳至