意見反饋
義工
[2008年] 急問! 有無夜用裝尿片

別墅

國民生產總值:601

請問各位知唔知有無夜用裝尿片架? 小 b 頭近來夜晚漏尿情況好密, 十點換左新片到半夜二三點已經漏濕左 (因為佢每晚都要飲7安奶+7安水先肯瞓) 真係唔想一晚同佢換幾次片, 最怕就係半夜三更要同佢換衫褲因為好易會冷親, 我都想小 b 頭有覺好瞓

王國熱話
7-eleven可加$20換購雀巢KitKat 8G USB一件
有無jm可以介紹好嘅補鐘師傅?
廉政公署開放日2019可以網上申請啦
史x生調味雞汁

大宅

國民生產總值:1653

花王 MERRIES - 夜用版 XL 碼紙尿褲 21 條庄
http://bbboomhk.com/shop1/product_info.php?cPath=79_90_21_29_59_30_54&products_id=512&osCsid=216f2d3e093fd2cbf02a6206a500fc60

原帖由 maychoi1223 於 09-3-10 08:53 發表
請問各位知唔知有無夜用裝尿片架? 小 b 頭近來夜晚漏尿情況好密, 十點換左新片到半夜二三點已經漏濕左 (因為佢每晚都要飲7安奶+7安水先肯瞓) 真係唔想一晚同佢換幾次片, 最怕就係半夜三更要同佢換衫褲因為 ...

男爵府

國民生產總值:9350

2018勳章

huggies 都好似有, 不過係大size.

別墅

真係唔該晒!

別墅

尋日係公司附近發現原來Pampers 都有夜用裝出, 咁就即刻買, 點知都係失敗 半放四點發現漏濕晒, 唯有等放假出去買花王夜用裝試下啦

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.