自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

以下都係以前識有兩三個人嘅經歷:

- 企唔穩, 想扶住部電視(以前d大牛龜), 結果錯手推左部電視落地

- 飲醉左, 返到屋企樓到, 落左車, 醉得好勁, 揾個位休息吓先, 結果佢揾左個位......

係停車場兩部車之間嘅空位 (大概係兩個泊位嘅白色分界線位 ), 好彩個保安見到, 上門拍門叫佢家人“的”佢上樓! 好彩左如果兩個車主睇唔真係多得佢唔少, 唔係車主錯, 但都會唔安樂

另一個人飲大左, 到屋企, 但怕屋企人知, 打算係垃圾房嘔完先返去, 結果係垃圾房瞓左

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KTKTKT5 發表於 18-2-10 14:44

- 企唔穩, 想扶住部電視(以前d大牛龜), 結果錯手推左部電視落地 :nothin ...

所以話,飲到咁醉為乜

侯爵府

回覆樓主:

男,醉到完全不省人事,要四個男人抬佢返屋企。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-2-10 15:31
所以話,飲到咁醉為乜

認同酒能亂性,醉後失態或做錯事嘅例子比比皆是

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

飲大左跌到頭破血流,搭的士返到屋企樓下唔識落車,要的士司機搵佢電話打上去搵屋企人接。

男爵府

回覆樓主

未見過但聽過醉到賴屎賴尿

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

廿年前見過醉咗喺街屙尿(男),朋友講(同一個人)用磚頭扑自己個頭
I 大蚊豬   

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我朋友,飲醉左坐响街上馬路邊,出左新聞"醉娃危坐馬路"

子爵府

- 企唔穩, 想扶住部電視(以前d大牛龜), 結果錯手推左部電視落地 :nothin ...

喺餐廳見到一枱20歲頭嘅(emoji)妹,有個醉到不醒人事,仲要喺櫈度碌落地下,仲要嘔,佢同枱嘅朋友只識講電話話俾人知溝咗烈酒同香檳,完全無想抬返個朋友上櫈卒之係餐廳嘅侍應因爲男多,唔太方便去(emoji)起佢,叫我去,抬完仲要幫佢抹乾淨少少塊面同手腳,call白車
好唔明d後生女唔飲得,要飲都唔好溝酒呀

侯爵府

之前看新聞的 關鍵詞
鄭中基FBI 手扣

子爵府

回覆樓主:

大宅

回覆樓主

我老公,未識佢時發生既,其實斷左片,之後朋友講佢再組織下
佢飲大左,朋友就同佢搭的士返屋企,落左車(屋企隔離街),我老公就坐係附近話休息下先,叫朋友走先,之後佢唔知休息左幾耐,再搭的士返屋企,其實係轉個彎就到

侯爵府

回覆樓主

我哥:
有次佢飲完返黎
2隻手插係門口鐡閘個身係咁浪
大叫開門
一入到屋就瞓係門口位
我嗰時都唔知有冇90磅攪佢唔定由佢瞓

又有次佢個fd 打黎搵佢
fd:xx 呀,唔該
我:佢出左去喎
fd:我知,佢瞓左係我隔離
我:咁你打黎做乜
fd:佢飲醉左,想搵你幫幫手,我攪佢唔定
我:我都攪佢唔定架
fd:我知,我會同佢坐的車送佢返黎,你一陣落黎幫幫手ok
我:我真係唔夠力扶佢架
最終我都有落去街等
見到的士到,但見唔到我哥,佢個fd 落左車一臉無奈,我就問佢,我哥呢?佢就打開近我嗰邊車門,我哥成個瞓左係後坐地下,我當時諗,咁大隻點解瞓到落去架.........
其實我當時冇幫到手,可能佢個fd 見到我咁瘦都幫唔到手,所以全程佢扶住啲上樓,好彩嗰時我地住二樓咋

別墅

回覆樓主

朋友飲大左,搭小巴反屋企,一上車醉到連個位有人都睇唔到,一野坐左落個女人大脾上,人地即刻報警,告到上法庭(emoji)(emoji)‍♀️

男爵府

回覆樓主

有個2x歲朋友醉得劑,比自己嘔吐物塞氣管,去左賣蛋

侯爵府

wschow823 發表於 18-2-10 16:34
有個2x歲朋友醉得劑,比自己嘔吐物塞氣管,去左賣蛋

死神來了feel

qoo888    發表於 18-4-1 14:16

侯爵府

我朋友飮到係酒店餐廳個廁所嘔到坐係地下,然後攬住個馬桶當屋企隻熊仔咁瞓左⋯⋯ 最後四個人抬佢上的士

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 18-2-10 16:00
認同酒能亂性,醉後失態或做錯事嘅例子比比皆是
...

飲少少咪好囉

侯爵府

回覆樓主

無帶鎖匙
屋企係村屋個d
打爆左間房既玻璃爬入房
窗係床隔離
成床玻璃碎訓到天光

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至