自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

侯爵府

畀面勳章

SandyKL 發表於 18-2-11 09:42
上面講要貼貼紙,使唔使?我都唔太明。

我都唔知要用貼紙 但佢會走勻全屋而且佢個apps可睇返佢清潔過全屋的路线图

大宅

怪獸青BB 發表於 18-2-11 10:53
其實屋企主要都係頭髮多,多頭髮會唔會搞到部機打結ga?

唔會

大宅

cici1800 發表於 18-2-11 16:33
我都唔知要用貼紙 但佢會走勻全屋而且佢個apps可睇返佢清潔過全屋的路线图
...

一代小米要用貼紙帶做虛擬牆。

複式洋房

美国iRobot380t 380家用智能扫地机拖地擦地机器人吸尘器湿拖静音
【在售价】1499.00元
【券后价】1489.00元
【下单链接】http://m.tb.cn/h.WFZQXH0
-----------------
复制这条信息,¥wbQs0LQWKfC¥ ,打开【手机淘宝】即可查看l
呢部機差唔多用咗一年好用, 佢仲送好多塊布

水晶宮

怪獸青BB 發表於 18-2-11 10:53
其實屋企主要都係頭髮多,多頭髮會唔會搞到部機打結ga?

我是用科沃斯, 我屋企都是好多頭髮, 頭髮一定吸得到, , 機底有一個滾輪, 會卷入少量頭髮, 但不影響運作, 運作幾十次, 便有少少"知知"聲, 咁就要拆除滾輪清理頭髮(好容易拆), 科沃斯都幾有心思, 機入面有一把小刀, 就是專用來清頭髮.

科沃斯在上次, 選擇月刊報告排第二, 第一是irobot.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

樓主請問你最後買左邊部,好唔好用呀?

男爵府

【科沃斯扫地机器人家用智能擦拖地一体机地宝CR250超薄自动吸尘器】https://m.tb.cn/h.3MFkjKy?sm=7024dc 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥Vckybmb5KLY¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

我雙11 淘左呢部。好用。用私集。即貨到東莞私集倉再落香港。
呢的有電池,順丰不發。要私運送。

琥珀宮

魚兒小寶貝 發表於 18-12-7 11:22
樓主請問你最後買左邊部,好唔好用呀?

終於冇買到,家中男人話屣氣,佢啲同事話唔得喎。

琥珀宮

janiceau88 發表於 18-12-7 11:36
【科沃斯扫地机器人家用智能擦拖地一体机地宝CR250超薄自动吸尘器】https://m.tb.cn/h.3MFkjKy?sm=7024dc ...

正喎,但家中男人反對買,又好棘。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都有用掃地機械人, 正 !

伯爵府

SandyKL 發表於 18-12-7 13:36

同事買左話唔得,定都係聽講咋
我1516買邊款呀

水晶宮

SandyKL 發表於 18-12-7 13:36

吸塵OK,如果屋企傢俬雜物多就唔方便,我用之前會將傢俬雜物搬入廚房先吸塵,吸完再搬出廳,我傢俬雜物唔多,搬一搬都唔使一分鐘。
吸完塊地好乾淨,冇頭髮

子爵府

kkwing~ 發表於 18-2-11 09:43
【我剁手都要买的宝贝(科沃斯地宝DR95智能全局规划系统扫地机器人全自动清洁机器人拖地),快来和我一起 ...

請問是 「科沃斯」這間嗎? 我搵不到此款?問過客服都說沒有dd 95 型號?

大宅

snoopy 發表於 18-12-7 15:05
請問是 「科沃斯」這間嗎? 我搵不到此款?問過客服都說沒有dd 95 型號?
...

sorry,係dr

子爵府

kkwing~ 發表於 18-12-7 15:08
sorry,係dr

但這個都找不到啊?可否幫忙send 條link 出來?

子爵府

回覆樓主:

佢地客服就介紹呢款 【【双12预定】科沃斯扫拖一体机器人爆款DJ35 预定省700抢吸尘器】https://m.tb.cn/h.3MTW8Ip?sm=3dec0c 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥FTghbmcECyp¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
我見佢地好多種都有智能規劃路線,只是水箱個容量不同

侯爵府

[email protected] 發表於 18-2-10 19:56
見有用家講過,其實拖地功能只係擺返濕布係機,吸塵順便簡單抹一抹,我都考慮緊呢個功能究竟實唔實用。
...

抹地功能作用不大, 要深層清潔始終要自己拖地。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

原來俾我想像大,我放棄了

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

sweet__heart 發表於 18-12-7 14:11
同事買左話唔得,定都係聽講咋
我1516買邊款呀

有冇問佢係邊款唔得?

複式洋房

其實我就想知要唔要買智能規劃

屋企係公屋, 四四方方, 走廊廚房廁所部機入唔到去
因為走廊放左個BB閘
姐係佢只會吸個廳, 房就長期關門
電視廳有張實惠摺枱

有兩個問題好想知,
1) 就係唔知要唔要買智能規劃
2) 要唔要買拖地