跳至

首頁

尾頁

大宅

hello~~我有個pat pat 女, 而家成21磅啦....e生話佢要減肥, 又未識得轉身, 係一個好懶既大pat pat 呀~~

禁止發言

大宅

HEHE~我睇左你個blog la....你真係有心機呀..
你個女好cutie 呀, 有一雙"雙眼皮"大眼睛, 我個女好似唔似...似個papa單眼皮...唉..
我想問你係唔係3月7日生ga??
原帖由 bonniebobo 於 09-3-11 13:24 發表
我女女都係0815呀
不過唔知而家幾多磅...hehe
我個blog呀..
http://hk.myblog.yahoo.com/bonniekenneth-chingchingblog

禁止發言

大宅

補:生日快樂呀!!
wahaha~~我早你3日jai.....7號呀....

原帖由 bonniebobo 於 09-3-11 16:05 發表
唔係呀..我3月10日HEHE...

禁止發言

大宅

你係唔係fulltime 湊B 呀?

別墅

e...兩個8月15日嘅BB都好靚女啊!

我個B仔都係815

禁止發言

大宅

HELLO~~
NICE TO MEET YOU, 冇你個仔相睇gei??
你係邊到生BB ga??

我係東區生ga....旁邊床個D 全部都係mainland 媽咪...哈哈~~
原帖由 vicjo 於 09-3-11 23:12 發表
e...兩個8月15日嘅BB都好靚女啊!

我個B仔都係815

大宅

咁我好你小小, 我真係唔洗做...做懶蟲~
不過湊女都好辛苦ga~~~
原帖由 bonniebobo 於 09-3-12 09:18 發表
我都想唔駛做呀....我要番工架...

別墅

換咗個有阿B嘅大頭照。

我係瑪麗生,有mainland 媽咪,不過唔係多。

你就好啦,全職同阿B玩,我要返工,係公司偷偷摸摸用CAM係阿B。

原帖由 agneskayin 於 09-3-12 14:14 發表
HELLO~~
NICE TO MEET YOU, 冇你個仔相睇gei??
你係邊到生BB ga??

我係東區生ga....旁邊床個D 全部都係mainland 媽咪...哈哈~~

大宅

唉...邊有咁多時間同佢玩呀...要做家務呀...
不過我都係鐘意自己湊, 唔好miss 佢既成長ma....

首頁

尾頁

跳至