親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問宜家係咪只可以官網或一些不知名旅遊網站才可以book 暑假的房?
早幾年Agoda, Expedia, Hotels.com 都可以book 房,但現在search 沒有了!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wang88 發表於 18-2-12 19:11
請問宜家係咪只可以官網或一些不知名旅遊網站才可以book 暑假的房?
早幾年Agoda, Expedia, Hotels.com 都 ...

ctrip book到喎!
放下自在

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

IloveJJ 發表於 18-2-26 11:01
暑假嗎?幾錢晚?

農曆假前, 大約1100晚

放下自在

禁止訪問

男爵府

我都係, 以往在EXPEDIA訂, 今年無房,HOTEL.COM果啲都無, 上星期在官網訂2250一晚

男爵府

cattz288 發表於 18-2-26 13:05
農曆假前, 大約1100晚

請問ctrip穩唔穩陣?咁平,我都想退legoland官網訂間房,再去ctrip訂

象牙宮

fifiger 發表於 18-3-2 18:15
請問ctrip穩唔穩陣?咁平,我都想退legoland官網訂間房,再去ctrip訂

訂左幾轉都無問題! 去前兩個月會直接send email問佢book房有無唔清楚! so far so good! 因為我有兩個小朋友, 有d酒店寫明幾歲以下free入住, 我都會再問早餐駛唔駛加錢等等!
放下自在

大宅

fifiger 發表於 18-3-2 18:15

我在ctrip都訂左今個暑假兩晚legoland hotel,上年12月幾訂的,hkd27xx for 2 nite,跟住send埋email到legoland cfm個booking,第二日legoland已覆我收到booking ref.了!

伯爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-2 18:21
訂左幾轉都無問題! 去前兩個月會直接send email問佢book房有無唔清楚! so far so good! 因為我有兩個小朋 ...

請問普通房和特級房有咩分別?
另外2歲以下既小朋友係咪填呢個……infant ?

象牙宮

Viann1230 發表於 18-3-2 19:58
請問普通房和特級房有咩分別?
另外2歲以下既小朋友係咪填呢個……infant ?
...

我見寫就係extra theme咋! 所以揀普通算 可能計埋係房門口有lego火把! 得意d! 估計view係望返theme park!所以貴dd

伯爵府

cattz288 發表於 18-3-2 20:18
我見寫就係extra theme咋! 所以揀普通算 可能計埋係房門口有lego火把! 得意d! view就係 ...

如果我要訂埋2日入樂園,
係咪在官網訂會抵啲

象牙宮

Viann1230 發表於 18-3-2 20:23
如果我要訂埋2日入樂園,
係咪在官網訂會抵啲

尋日睇過一樣! online同喺check in時買一樣價!
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 18-3-2 20:27
尋日睇過一樣! online同喺check in時買一樣價!

明,thanks!

別墅

cattz288 發表於 18-3-2 18:21
訂左幾轉都無問題! 去前兩個月會直接send email問佢book房有無唔清楚! so far so good! 因為我有兩個小朋 ...

太遲睇到呢個post, 少過21日我已經cancel唔到喇,下次先可以試去ctrip度book

象牙宮

tammy803 發表於 18-3-5 03:06
太遲睇到呢個post, 少過21日我已經cancel唔到喇,下次先可以試去ctrip度book
...

算喇! 喺官網貴d, 個view應用係望theme park既!
放下自在

大宅

官網有個 promo code? 大家有無 idea??

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

雲牛 發表於 18-3-11 17:55
官網有個 promo code? 大家有無 idea??

今日去油塘超市買野,收據送左張legoland hotel官網訂房9折卷

雲牛    發表於 18-3-12 23:21

男爵府

回覆 tammy803 的帖子

唔駛唔開心啦, 你幾錢訂, 聖誔後訂ctrip都要二千幾一晚了.

別墅

fifiger 發表於 18-3-12 16:51
回覆 tammy803 的帖子

唔駛唔開心啦, 你幾錢訂, 聖誔後訂ctrip都要二千幾一晚了.

我地復活節前去,依家入去睇,房價都係做緊千二蚊左右

首頁

尾頁

跳至