自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無JM可以介紹下,可唔可以影嚟望下呀?我成日都想揾隻灰色指甲油……但係買過幾次塗咗上手就唔係心目中想要個隻……一係偏藍一係太淺。但係我見啲人又塗得好靚喎

大宅

x00_00x 發表於 18-2-13 00:22
有無JM可以介紹下,可唔可以影嚟望下呀?我成日都想揾隻灰色指甲油……但係買過幾次塗咗上手就唔係心目中想 ...

我之前都鍾意灰色gel甲,我試過下面咁既灰色,我覺得靚(圖片上網揾既)

wcpcelia    發表於 18-2-13 09:36

子爵府

lisaso 發表於 18-2-13 02:33
我之前都鍾意灰色gel甲,我試過下面咁既灰色,我覺得靚(圖片上網揾既)

係呀~我就係想揾呢隻……但係啲色板同買返嚟又唔同

別墅

有無JM可以介紹下,可唔可以影嚟望下呀?我成日都想揾隻灰色指甲油……但係買過幾次塗咗上手就唔係心目中想 ...

我都好鍾意灰色甲油,最鍾意Burberry 105同106號色,已經回購咗2次

侯爵府

比你睇下

大宅

大頭妹妹仔 發表於 18-2-25 00:09
我都好鍾意灰色甲油,最鍾意Burberry 105同106號色,已經回購咗2次

你對手好好靚
甲形修得靚又型,皮膚好白淨,我好鐘意你對手

另外影相都影得好好,係唔係做開攝影架你?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好靚喎! 手夠白, 甲形又靚, 搽得又靚

公爵府

好靚

水晶宮

Dior, h & m, canmake 灰色都唔錯。
我自己喜歡呢隻灰(Depend gel nail).

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

lisaso 發表於 18-2-13 02:33

靚呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

你要油多幾次先靚,
我的生命由我主宰.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

日牌three隻灰色甲油都好靚

水晶宮

Very nice

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至