自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日見到個2年級男仔係麥記補習,最初佢媽同佢一齊等,跟住個姐姐到左,亞媽俾完補習錢就走左……個姐姐叫小朋友做練習,一路望住個門口,吾夠5分鐘,姐姐叫個小朋友自己做住先,佢去洗手間,係呢段時間個小朋友就係揭去答案果版抄答案,一路抄一路望住姐姐返黎未……隔左10分鐘,姐姐返黎就繼續望住佢做練習完全吾知發生咩事……
其實麥記咁嘈想吾分心都幾難,其實可以揀圖書館/自修室果d較靜既地方

個亞媽錢就俾左,但就蒙在鼓裡

寶石宮

2023年兔年勳章

koller 發表於 18-2-13 00:46
今日見到個2年級男仔係麥記補習,最初佢媽同佢一齊等,跟住個姐姐到左,亞媽俾完補習錢就走左……個姐姐叫 ...

男爵府

今日見到個2年級男仔係麥記補習,最初佢媽同佢一齊等,跟住個姐姐到左,亞媽俾完補習錢就走左……個姐姐叫 ...
係麥記補習已經係自私既人

水晶宮

仲以為免費, 係唔係MC當當已經唔係重點,重點係做EXERCISE, 咁洗咩

補習, 家長叫小朋友做都得啦!

wcpcelia    發表於 18-2-14 11:48

翡翠宮

我覺得酒樓飲茶溫習最好,聲浪最平穩;自修室反而郁一郁都嘈,影響更大

首頁

尾頁

跳至