自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章

琴日係Amazon France落咗訂單,今朝先發現訂錯咗,
有方法可更改或取消?

男爵府

Flowerlam 發表於 18-2-13 08:55
琴日係Amazon France落咗訂單,今朝先發現訂錯咗,
有方法可更改或取消?

佢有button for取消order,妳去睇左先

wcpcelia    發表於 18-2-13 09:26

男爵府

三棵樹 發表於 18-2-13 08:56
佢有button for取消order,妳去睇左先
我按咗取消button,email比我話收到我嘅取消申請,但係未必取消到,咁到底幾時先知?

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Flowerlam 發表於 18-2-13 15:24
我按咗取消button,email比我話收到我嘅取消申請,但係未必取消到,咁到底幾時先知?

係咪因為私人賣家,唔係amazon直營?因為平時amazon直營個D,未出貨前都可以取消的。試下聯絡下amazon cs!

男爵府

bibi2013 發表於 18-2-13 15:29
係咪因為私人賣家,唔係amazon直營?因為平時amazon直營個D,未出貨前都可以取消的。試下聯絡下amazon cs ...
唔係私人賣家,直接係法國Amazon買,所以唔係好明點解取消唔到。

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Flowerlam 發表於 18-2-13 16:26
唔係私人賣家,直接係法國Amazon買,所以唔係好明點解取消唔到。

我試過美國和德國amazon都取消到,但都係幾個鐘以內。

首頁

尾頁

跳至