論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

MABOMA 發表於 18-8-31 07:53
收費全包,只係冇包香港保險,香港保險最平兩年幾百,我用果間中介費包晒香港同菲兩邊既所有文件 同約 培 ...

can you pm the details to me pls, thanks

複式洋房

回覆 MABOMA 的帖子

Please pm, tks

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

MABOMA 發表於 18-3-3 19:27
海外一定要經中介,唔可以自己搞,呢個係政府規定

我都係DH,由簽約到到港用左接近兩個月,收費 ...

Can PM me info? Thanks

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

babymeow888 發表於 18-3-1 10:22
我一直都是直接請海外姐姐( 由姐姐介紹親戚), 之前用開中環個AGENT執左, 上個月試了另一間, 全程經手機/上 ...

Can PM me details? Thanks

大宅

樓上2866字頭電話的中介我用過, 從海外direct-hire, 佢地好卑鄙, 搞到我要在百忙中同佢鬥志鬥力工人才可從他們手上拿齊文件成功出境, 就算平少少我都唔會再用.
裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

複式洋房

doris_szeman 發表於 18-2-13 20:20
我經同事的工人介紹下,想請佢在菲律賓的朋友,問A準話要八千幾,但有冇姐妹知道,唔經A準可以怎樣做?或有 ...

我個agent都係收8xxx,但工人姐姐那邊就不用再俾錢。Agent做足所有手續,姐姐到那日,我agent度接姐姐就可以了。Agent一直有update我申請狀況,好好。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊