自由講場

跳至

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日是初四,同朋友玩埋今日,又要明天返工 有dd唔想開工tim 大家有沒有這感覺?
你們點享受埋今日呢?分享下....

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

報到

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

https://youtu.be/mbtqdiA1-s0

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me

大宅

回覆 sochui 的帖子

係呀! 明日又要返工……… 咁就放完春節

水晶宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

揮手

通常第一日開工只係收下利是,中午前可以收工。

公爵府

回覆樓主:

我初4已經開工

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

公司星期四才開工

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lyh80115 發表於 18-2-19 15:55
揮手

通常第一日開工只係收下利是,中午前可以收工。

咁好,可能每個行業不同

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

到。我今日仲要冇玩,在家同小朋友溫書

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

回覆樓主:

咁你們開工,會唔會比利是同事d仔女??

子爵府

回覆樓主:

初五返工,今天行山、食tea, 之後係屋企hea住等食晚飯
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

翡翠宮

2019新春慶豚圓

我比較特別, 鈡意開工, 期待中. 不過, 我都享受尼幾日假期 ge .

攪下衛生, 落街食下野, 去超市/街市/佳寶度下, 煲下湯, 做運動, 練琴練歌, 好 relax, 不過日日係咁就唔好囉.

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主

老公,姑奶都是聽日返工

男爵府

回覆樓主

有,假期好快過!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

伯爵府

回覆樓主

我聽日要返工,但初一已經響屋企開左電腦覆email ....

大宅

2019勳章 開心吸收勳章 15週年勳章

我!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊