自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

將軍澳廣明苑昨晚發生謀殺案,廿一歲女學生伏屍家中血濺滿屋。女戶主晚上八時許返家後,發現女兒倒臥在客廳地上,頸部有勒痕,後腦有傷痕,房和廁所亦布滿血漬,警方認為有可疑,由將軍澳警區重案組接手,今日凌晨法醫和鑑證科人員到場搜證,及追查兇徒身份。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20180220/00176_010.html

離奇兇殺案淨係話落街買野一陣返屋企,如果係有人尾隨入屋,咁就真係好恐怖,最慘都係佢阿媽,一開門見到點接受到

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

但係我唔明,10:30話改為屍體發現案處理

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

列為屍體發現

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

bufferzone 發表於 18-2-20 12:45
列為屍體發現
即係警方覺得未必係謀殺?但自殺會咁樣勒頸又用鈍器打自己後腦咩真係好離奇

珍珠宮

回覆樓主:

係咪熟人做?

水晶宮

回覆樓主:

即係點?

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

話cctv睇唔到有可疑人出入
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Rita 發表於 18-2-20 12:54
噢...即係無人

男爵府

karshing 發表於 18-2-20 12:49
係咪熟人做?
睇新聞形容佢都係乖乖女,又唔似,係咪另有內情唔知

珍珠宮

回覆樓主

信警方既專業

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Rita 發表於 18-2-20 12:54

好離奇

子爵府

回覆樓主

而家仲有謀殺案

伯爵府

回覆樓主:

要驗屍 rip

wcpcelia    發表於 18-2-21 10:16

伯爵府

回覆樓主

唔比條友行後樓梯上落嫁!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

頭先睇新聞講咗係發現屍體案,話冇打鬥痕跡、冇被撬門

唔通淨係個女唔小心跌親?咁好彩媽媽上嚟搵佢發現,否則可能發臭都冇人知

Rip
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

回覆樓主:

會唔會係同一橦樓既人?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-2-20 13:26
頭先睇新聞講咗係發現屍體案,話冇打鬥痕跡、冇被撬門

唔通淨係個女唔小心跌親?咁好彩媽媽上嚟搵佢發現, ...

唔係頸有勒痕咩??
放下自在

子爵府

回覆樓主

好慘

琥珀宮

伯爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至