跳至

首頁

尾頁

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

dkcryk328 發表於 18-10-13 09:35
我都係紅磡,BB 都係8個月

Me too my baby is 5 months old

民房

洋房

大家好,我bb 1嵗,住紅磡半島豪庭

洋房

聽聞這位菲傭已在港(黃埔)找到新僱主,請傳開去俾新僱主知道,請留意!!!!!!
如果有朋友住黃埔,又聽到岩岩請左個斷約工人,請留意下會唔會係呢個工人啦~
(好似係2019年4月14日interview)

工人名: GARZON LEO*ILA SABUG* (ELLA)
HKID: *X500390(*)
身高: 140CM (CV寫佢150CM,俾佢呃左)

佢扮野好西利,佢永遠個樣都係俾人覺得係弱者,我開頭都係俾佢個樣呃左,我相信佢都係利用呢一點令新僱主請佢,請新僱主三思,如果佢係一個好的工人,我點會咁輕易就俾佢走,我仲等左佢5個月先來香港。

佢無心工作, 晚上入房拍性感照, 與不同男人(中東藉)視像, 早上無精神照顧小朋友, 講大話話自己大掛住2個女所以失眠, 日頭工作時個樣好可憐, 日頭仲俾佢訓教tim, 我仲買咖啡同朱古力佢食, 希望佢可以開心D係我屋企工作,點知通通大話, 夜晚一入到睡房入面就好似上左舞台咁,狂換靚衫影相,影左凌晨3點, 跟住日頭就神情呆滯,話頭痛需要訓教,同埋唔會同我小朋友玩同講野,小朋友爬窗搞雪櫃唔理,幫初生bb沖涼沖左成個月都唔記得水溫係幾多,沖涼手勢又錯,搞到我個B女係咁飲沖涼水,同埋俾凍人奶bb飲,當我發現佢夜晚影咁多性感照後,我驚佢係為左賺多d錢而搵快錢,同之後唔知佢會唔會影埋我個女d相send俾人,所以當我一知道左後,我就即炒左佢。

之後佢係fb講到我係大魔頭咁,話佢自己每晚工作到凌晨,每日早上5點半起身工作,仲話自己係被虐者,仲話要去勞工處告我,我賠足晒俾佢我唔知佢想告我咩,但我真係唔知邊度待佢不好,首先,我同佢面試時,佢話唔介意幫我照顧初生BB,但佢來港後我驚佢辛苦從來無要佢半夜幫我照顧初生BB,佢亦都無起過身幫我。驚佢離開別井做野掛住個女唔開心,買野食俾佢哄佢開心。驚佢凍親,狂送外套俾佢,新買O既都有。

佢O既衰野太多不能用文字盡錄,如果新僱主幸運地見到我個POST,可以與我聯絡再詳盡分享。

民房

洋房

回覆樓主:

洋房

禁止訪問

大宅

我B 3個月大。紅磡

複式洋房

monique123123 發表於 18-2-21 18:03
新手媽媽交流下:)

我都住土瓜灣

複式洋房

monique123123 發表於 18-2-21 18:03
新手媽媽交流下:)

Hello(emoji)(emoji)請問有無黃埔紅磡媽媽,我女18年5月,想認識大家(emoji)(emoji)

洋房

Hello Hello

洋房

Lupdiamond 發表於 19-6-19 09:25
Hello(emoji)(emoji)請問有無黃埔紅磡媽媽,我女18年5月,想認識大家(emoji)(emoji)
...

女女 18年6月 住土瓜灣 常去黃埔的

男爵府

Lupdiamond 發表於 19-6-19 09:25
...

hi 我仔2018/7月的

民房

洋房

回覆樓主:

住紅磡,囡囡兩歲啦!

禁止訪問

禁止訪問

受到警告

大宅

想生BB熱投