自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人用過呢個裝修平台搵裝修師傅? 搵裝修搵到好煩, 諗住試下呢間好師傅, 打去又冇人聽, Whatsapp又冇人覆, 想知係米真係信得過

男爵府

回覆樓主

我試過一次整厠所座廁漏水,發了漏水情況,有2個師傅覆。
原本想問清楚D,一個話收$800,另外一個話我喜歡比多少就多少。2個都嚇死人,結果問街市舗仔的師傅,教我買零件$150,教埋我換,搞掂。

寶石宮

2023年兔年勳章

jihappyma 發表於 18-2-27 15:11
原本想問清楚D,一個話收$800,另外一個話我喜歡 ...

舖仔師傳好好 無成機賺番筆

侯爵府

SiuBay 發表於 18-2-27 14:01
請問有冇人用過呢個裝修平台搵裝修師傅? 搵裝修搵到好煩, 諗住試下呢間好師傅, 打去又冇人聽, Whatsapp又冇 ...

試過 好伏 裝修間屋質素好差

禁止訪問

男爵府

回覆 RicardoKaka 的帖子

下? 真架, 點伏法? 我仲諗住有中間人冇甘易中伏

禁止訪問

寶石宮

2023年兔年勳章

RicardoKaka 發表於 18-2-27 15:43
好伏的。。。

謝謝提醒

大宅

回覆樓主

之前見到廣告,仲以為唔錯

男爵府

去街坊舖或上FB oh yes 有得整 group 留意下邊幾個師傅口碑好。

大宅

回覆 SiuBay 的帖子

我上次搵過佢地,都好快回覆,服務態度OK,裝修完都冇問題喎,係咪近排過年比較忙喳?

大宅

開心吸收勳章

jihappyma 發表於 18-2-27 15:11
原本想問清楚D,一個話收$800,另外一個話我喜歡 ...
你真係搵樓主講果個好師傅裝修平台?
上次我都諗住搵佢地整冷氣
但佢地講明淨係做裝修
唔做維修
所以冇派師傅畀我

男爵府

CLAMAN 發表於 18-2-28 15:03
你真係搵樓主講果個好師傅裝修平台?
上次我都諗住搵佢地整冷氣
但佢地講明淨係做裝修

我用同一個apps,只需講出維修項目,便會有師傅電你;我諗似用apps call van咁。

大宅

開心吸收勳章

回覆 jihappyma 的帖子

咁我諗係第二個app黎喇,佢地話唔做維修既

男爵府

回覆 CLAMAN 的帖子

可能有d jm 誤會左係第個平台, 有個叫"call 師傅", 有個叫"好師傅", 我想搵"好師傅" 只做裝修, 唔做維修, 不過都好多謝d jm落力解答

子爵府

SiuBay 發表於 18-2-27 14:01
請問有冇人用過呢個裝修平台搵裝修師傅? 搵裝修搵到好煩, 諗住試下呢間好師傅, 打去又冇人聽, Whatsapp又冇 ...

早前有JM 話中伏

子爵府

SiuBay 發表於 18-3-1 16:53
回覆 CLAMAN 的帖子

可能有d jm 誤會左係第個平台, 有個叫"call 師傅", 有個叫"好師傅", 我想搵"好師傅" ...

睇下*和生設計*

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主

我搵過佢。佢有專人打電話來...然後會安排師傅上門睇下點整。上到來個師傅操重鄉音的.!你一路講..想點整點整...然後佢冇用筆記低。就咁就話...得啦 遲兩日再報價..

卒之等了一個禮拜。我忍唔住想催下佢。再打去搵這個負責人,然後我將果日見面既事同呢個人講。師傅求其指手畫腳.哦哦哦連尺寸都冇乜記低就走左。連報價都仲未比...個負責人話佢可能記得呢...佢好專業的。你比多幾日時間佢。我叫佢覆你...足足等左10日我沒有再等。已搵其他公司做。 而佢一直都冇再打過來了...

你自己諗諗。

大宅

回覆 SiuBay 的帖子

裝修介紹有好多間, 用過"師傅易"好快有人覆, 有專人幫你架, 你上FB睇下問下先喇!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至