親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

20150618bb 發表於 18-7-18 18:27
我.................................................................................................. ...

你……嚇……c……禾……喇
我跟團住過出名果間……新……x……酒……店……呀,仲住尾房,除左頭痛外,好彩冇乜野咋

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

sman 發表於 18-7-18 18:34
我跟團住過出名果間……新……x……酒……店……呀,仲住尾房,除左頭痛外,好 ...
好彩.........早無同你講.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我跟團住過出名果間……新……x……酒……店……呀,仲住尾房,除左頭痛外,好 ...
你住係唔係[他他米]呀,個的仲...............

男爵府

20150618bb 發表於 18-7-18 18:49
你住係唔係[他他米]呀,個的仲...............

你……咪……再……嚇……禾……喇

珊瑚宮

sman 發表於 18-7-18 18:56
你……咪……再……嚇……禾……喇
o你都番左來喇

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

sman 發表於 18-2-27 15:05
上年一早買定機票,初一飛,初七走
初二一早撘巴士由新宿到忍野八海,再由忍野八海去河口湖住一晚,感恩天 ...
我早你1星期去, 玩左4日3夜, 但河口湖d冰未溶哂,逆富士無咁清楚, 所以真係講緣份

不過就可以參加最後一日的富士山雪祭和西湖樹冰祭, 值得去看。

有機會再去, 就想睇櫻花或者芝櫻

大宅

quinlau00 發表於 18-2-28 23:16
我都諗緊。請問知不知道秀峰閣係咪所有房間都面向富士山呢?thanks

14/7 上午7:00 秀峰閣房間內 view, 應該所有房都面向富士山

禁止訪問

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

多謝分享

男爵府

IloveJJ 發表於 18-11-23 10:33
我正想訂呢間旅館,但有疑問,我見佢寫住房內既bath唔係「溫泉」,請問是嗎?
...

我係咪巳答過你呢?係……房內係熱水黎

男爵府

ttjl7 發表於 18-11-25 16:20
多謝分享

唔好客氣……只不過大家互相分享啫

禁止訪問

男爵府

IloveJJ 發表於 18-11-25 22:31
應該無喎!
Anyway, thanks!

hehee……唔好意思,我老人痴呆添……

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

x 係?

男爵府

JChan 發表於 18-11-29 15:17
x 係?

間野叫新星,放心,自己唔會book到,第一輯入住請敲門去過,話淨係做團,上次我都係跟團去的

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

sman 發表於 18-2-27 15:05
上年一早買定機票,初一飛,初七走
初二一早撘巴士由新宿到忍野八海,再由忍野八海去河口湖住一晚,感恩天 ...

你就好啦,我十一月頭去河口湖天氣唔好,只睇到一陣富士山,第二朝諗住搭纜車同周圍觀光仲落大雨,好失望

男爵府

Joey8 發表於 18-11-29 16:20
你就好啦,我十一月頭去河口湖天氣唔好,只睇到一陣富士山,第二朝諗住搭纜車同周圍觀光仲落大雨,好失望: ...

都好靚丫……紅葉下又唔同味道
有一次我住新宿天氣好好,係間房都見到富士山,勁好彩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

sman 發表於 18-11-30 15:11

真係好好彩
我見富士山唔夠一個鐘佢就消失在雲霧裡
仲特登訂秀峰閣露台房欣賞富士山,點知冇得睇

侯爵府

sman 發表於 18-11-30 15:11

請問新宿邊間洒店?

男爵府