自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

品琪 發表於 18-3-2 16:51
可以
我剛剛都買左

你在邊間M記買呀?我行左3間都唔可以買

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

carcheng 發表於 18-3-2 16:46
等我放工,試下先, Thanks
同一店最多2次, 即可McDonald 可回贈2次$28(同一日買)Thanks?
...

$70一張,買兩張,要分單買呀!

子爵府

maggieho516 發表於 18-3-2 17:08
你在邊間M記買呀?我行左3間都唔可以買

揾經理呀記住!

水晶宮

michelle9867 發表於 18-3-2 16:21
完成。

請問是否一定要上傳ID card ,才可用多過$200,我今曰去759,搞咗好多次都吾成功,最後回家上傳ID card 又話要初級審核認證,需時一日喎。所以都用吾到。其实我已綁定信用咭,吾明點解仲要上傳ID card.今曰card center 話過咗數,但759卻send message 黎話取消交易。

大宅

michelle9867 發表於 18-3-2 17:45

真的買到, Thanks

子爵府

HLDMaMa 發表於 18-3-2 18:24
請問是否一定要上傳ID card ,才可用多過$200,我今曰去759,搞咗好多次都吾成功,最後回家上傳ID card 又話 ...

喺呀!要上傳I.D.Card 嫁。

子爵府

carcheng 發表於 18-3-2 18:31
真的買到, Thanks

大宅

回覆樓主

啱啱買左70 m記券無紅包(emoji)

大宅

michelle9867 發表於 18-3-2 17:45

我今日分兩張單買麥當勞禮券, 只收到一封利是,係唔係同一商舖要隔幾小時再買才有兩封利是

子爵府

eatmonmon 發表於 18-3-2 18:43
我今日分兩張單買麥當勞禮券, 只收到一封利是,係唔係同一商舖要隔幾小時再買才有兩封利是
...

我都喺同一時間分單,買$10蚊張,買七張囉!
有兩封利是!

大宅

回覆樓主

我今日只係買麥記$70,都係收唔到$28利是

大宅

bbcloudy 發表於 18-3-2 18:57
我今日只係買麥記$70,都係收唔到$28利是

我都係

水晶宮

michelle9867 發表於 18-3-2 18:34
喺呀!要上傳I.D.Card 嫁。

我綁信用咭時又冇叫我上傳身份証,係喺Aeon用咗兩次後今日去759先用吾到,而加初級審核要一曰時間,冇得用了。我想問如果用餘額(即回贈利是)又是否要上傳IDCard 後才可用。

大宅

HLDMaMa 發表於 18-3-2 19:13
我綁信用咭時又冇叫我上傳身份証,係喺Aeon用咗兩次後今日去759先用吾到,而加初級審核要一曰時間,冇得用 ...

我審批左就黎2日都冇反應(emoji)(emoji)

水晶宮

susannasusanna 發表於 18-3-2 19:16
我審批左就黎2日都冇反應(emoji)(emoji)

甘你按入支付管理仍然話你審核中嗎?其實已經要輸入密碼,做也仲甘麻煩,我老公話要上傳身份証危險喎,話我貪少便宜,俾哂D個人資料人地。

子爵府

michelle9867 發表於 18-3-2 18:50
我都喺同一時間分單,買$10蚊張,買七張囉!
有兩封利是!

禮券啊!

大宅

eatmonmon 發表於 18-3-2 18:43
...

我去問過話全線唔可以用wechat買coupon

大宅

回覆樓主

仲有幾個鐘,九龍仲有邊間可以買到coupon ?

子爵府

janicy 發表於 18-3-2 14:05
我去咗兩間買都得喎,你試下第二間,同佢講現金券可能話有

我去一間話唔得用微信。跟住去第二間先得。但可試只可以買一次。因為第二次話要我綁卡。因為我無放id和信用咭

子爵府

HLDMaMa 發表於 18-3-2 18:24
請問是否一定要上傳ID card ,才可用多過$200,我今曰去759,搞咗好多次都吾成功,最後回家上傳ID card 又話 ...

今日我只用70蚊就唔比我用了 明明話200蚊。好似一個月唔可以超過500蚊。就算餘額有錢都唔比用。多q魚

首頁

尾頁

跳至