自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

原帖由 EVA222 於 09-3-13 20:05 發表
請不要迫我們支持,無言感激!
她由出道至今不是我杯茶,近日排山落海的宣傳攻勢,迫得我們都快瘋癲了,如果真心支持她的粉絲們,可以寫信鼓勵她,買她代言的產品,買她的CD戲票演唱會票,直接給錢她賺,她最需要的是粉絲們金錢 ...
忍不住

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 EVA222 於 09-3-13 20:16 發表

個樣都仲天真得起,講野句句都ai來ai去,詞不達意,聽完好忟憎,拜大師學藝時,唔該改善下呢點.

睇志x飯局 睇左少少
頂唔順無再睇喇

子爵府

佢又唔係殺人放火.又唔係搶人男友.勾人老公..
點解唔俾機會人呀....

o甘多個.真係最慘係佢呀...........

我實撐佢架...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得
我真係覺得
佢出黎靚左好多好多
唔係話佢整過呀下

如果佢串d再cool
我覺得咁仲殺食
唔好一出場又喊喊喊
睇到你一cut時眼淚即收
我真係

做番自己
可能我都會支持下你

大宅

我c6話一定支持阿嬌復出拍三级片wor!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

:tongue: 又睇唔到新ost

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

佢今日行出黎唔係勇敢, 正如其他媽咪話齋, 佢仲要係呢個圈搵食, 唔係以佢既才能, 做乜野可以搵得多個娛樂圈!!
我唔會刻意去抵制佢, 亦都唔會去支持佢!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-3-13 20:27 發表
我覺得
我真係覺得
佢出黎靚左好多好多
唔係話佢整過呀下

如果佢串d再cool
我覺得咁仲殺食
唔好一出場又喊喊喊
睇到你一cut時眼淚即收
我真係

做番自己
可能我都會支持下你 ...

我冇錢支持佢!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

好媽媽勳章

都話個point唔係佢係唔係做錯d咩囉.......唔好成日覺得你自己大善人咁鬼咁胸襟廣闊善待人......其他人就小器鬼要趕盡殺絕一個可憐既女仔至得架........

都話個point係.......鍾小姐事發前後都並唔係一個專業藝人......唱歌跳舞做戲都唔係好.......表達能力更加奇差...........呢行係show business.......佢做show係屎做咩要人支持佢..............

唔係睇一個人實際能力而盲目同情支持......仲係咁逼人支持......咪就係die hard fans所為囉............

原帖由 abu_cheung 於 09-3-13 20:24 發表
佢又唔係殺人放火.又唔係搶人男友.勾人老公..
點解唔俾機會人呀....

o甘多個.真係最慘係佢呀...........

我實撐佢架...
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

複式洋房

係人都有過去架啦,加油啦嬌

大宅

yeah!yeah!! 点解要逼人支持佢姐????

原帖由 54heima 於 09-3-12 23:54 發表
點解要逼人支持巨姐...我唔支持巨但從未說過半句抵制她的說話...只是沒感覺沒好感可以嗎...我相信這樣態度大有人在...?-(

大宅

換個角度~點解要人支持佢,自己有信心咪得,攪都原本無野,佢出來咪出來,唔好再當自己係熟女,做番人就得...講多錯多,到時真係支持佢唔住
原帖由 bmimi 於 09-3-13 10:38 PM 發表
yeah!yeah!! 点解要逼人支持佢姐????

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 chrischris 於 09-3-13 19:46 發表
我覺得佢當日同陳生影呢相既時候至係最勇敢既時候!

絕對係呀

洋房

支持gil, 加油努力

妳的私事我不理, 妳的努力是可以肯定的

never giveup

侯爵府

在 娛 樂 圈 賺 過 快 錢 , 收 入 與 能 力 不 相 稱 , 享 錦 衣 玉 食 前 呼 後 擁 , 無 知 fans 歡 呼 崇 拜 , 很 難 走 回 頭 路 吧 ─ ─ 如 阿 嬌 說 : 「 還 可 以 做 得 乜 嘢 ? 」 這 便 是 死 活 都 要 復 出 的 原 因 。

無 一 技 之 長 也 吃 不 得 凡 人 之 苦 , 這 些 空 洞 的 「 偶 像 」 出 了 問 題 , 最 先 挺 身 維 護 的 是 誰 ? 是 經 理 人 、 公 司 。 搖 錢 樹 不 容 有 失 , 否 則 大 堆 搵 銀 計 劃 如 骨 牌 般 坍 倒 , 接 班 人 一 時 間 未 及 倒 模 推 出 , 好 歹 標 個 尾 會 。

李碧華
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

好媽媽勳章

支咩持啫~~
樓主你系到開TOPIC支持嬌, 倒不如出去拉橫"額"支持佢仲實際喇, 你系到講阿嬌又睇唔到既 ,要人呼和有鬼用咩

大宅

好媽媽勳章

支咩持啫~~
樓主你系到開TOPIC支持嬌, 倒不如出去拉橫"額"支持佢仲實際喇, 你系到講阿嬌又睇唔到既 ,要人呼和有鬼用咩

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Paris 於 09-3-13 23:11 發表
在 娛 樂 圈 賺 過 快 錢 , 收 入 與 能 力 不 相 稱 , 享 錦 衣 玉 食 前 呼 後 擁 , 無 知 fans 歡 呼 崇 拜 , 很 難 走 回 頭 路 吧 ─ ─ 如 阿 嬌 說 : 「 還 可 以 做 得 乜 嘢 ? 」 這 便 是 死 活 都 要 復 出 的 ...

講得好啊~

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

大家都係女人...放過佢吧...
不過我都唔贊成阿gill返出黎...
俾著我會唔敢見人...

首頁
12345...12

尾頁

跳至