自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

我都怕佢會沈迷賭博,輸錢皆因贏錢起
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Misscb 發表於 18-3-5 16:48
我發現佢間房有一張咩御龍既澳門酒店單我先知佢同班fd去左澳門黎,仲見佢突然一次過買左幾對千幾蚊既新鞋同 ...
沉迷就因...............................

男爵府

回覆樓主

輸錢皆因贏錢起,贏錢唔孝敬父母好少事,最怕佢以為贏錢容易,沉迷落去,我冇聽過賭仔會發達,個個3 更窮5更富,最後輸到去跳樓就見唔少

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

我發現佢間房有一張咩御龍既澳門酒店單我先知佢同班fd去左澳門黎,仲見佢突然一次過買左幾對千幾蚊既新鞋同 ...
真係寧願佢輸幾皮嘢收手好過, 同莊家對賭邊可能會贏?
你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

最怕佢食過番尋味, 沉迷賭博

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

輸錢皆因贏錢起
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

輸錢皆因贏錢起,樓主擔心可以理解,但始終25歲,已經唔到你管,唯有平時傾開計婉轉啲了解吓佢。

公爵府

2024勳章

咁搞法,九成會沉迷

象牙宮

2024年龍年勳章

cinda72. 發表於 18-3-5 16:50
輸錢皆因贏錢起,小心喎

啱啱想講。

男爵府

牛年勳章 Poo得好勳章

輸錢皆因贏錢起,貪字變貧! 小心 !

珍珠宮

回覆樓主:

夠狠先赢到大錢
同時好易輸到押回港
希望玩得有節制

禁止訪問

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

最驚係贏錢自己袋...輸錢就搵父母找數

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

輸錢因贏錢起,但佢都25歲,你管吾到啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

唉~
放下自在

男爵府

回覆樓主

輸一次就唔會再去, 但你暗中睇實佢, 唔好幫佢。

唔想講但我媽有個朋友個仔, 大我4-5 歲, 細個仲成日帶我去公園, 二十幾歲識左d 壞朋友, 去左賭錢, 最後比大耳O 壓番香港困住, 困住個幾日跳左樓............呢件事對我影響好深........

伯爵府

回覆樓主:

提下佢,聽唔聽都好

首頁
12345...6

尾頁

跳至