網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章

有JM淘過嗎? 有冇介紹?
睇中呢2款

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.197.104d7484KVl2ES&id=546420931711&skuId=3302332417927

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.131.104d7484KVl2ES&id=561388592970

象牙宮

my target :
+
自動吸尘机。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

maggieric 發表於 18-3-6 09:02
有JM淘過嗎? 有冇介紹?
睇中呢2款

下面果個我買咗,吸塵就OK大粒D既垃圾就唔到

男爵府

虎到金來勳章

ngachi 發表於 18-3-6 13:52
thanks

象牙宮

基本上, 任何品牌, 價格。
有分量塵, 手可取的垃吸, 就吸不了。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

睛靈勳章

any same as Dyson ?
火龍果

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

睛靈勳章

回覆 lok1229 的帖子

link please
火龍果

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

333s 發表於 18-3-6 09:59
my target :
+
自動吸尘机。

買左未?
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

象牙宮

垃圾筒垃圾多, 大粒D既垃圾就唔到。
每日倒掉垃圾, 吸力強++

理性討論交流者。

複式洋房

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

依隻唔知係咪小米?唔多人講,唔平,成2000蚊

【ROIDMI睿米小米 无线手持吸尘器F8 家用小型大吸力大功率静音智能】http://m.tb.cn/h.3cwN09j 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€Cz1TbaOAzLt€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

象牙宮

家人要買以下

https://cloud.video.taobao.com/play/u/1132107941/p/2/e/6/t/1/50046878704.mp4

理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主

買過小狗牌,超正

象牙宮

無線的價格和自動吸尘差不多吧?

淘自動吸尘机好過

理性討論交流者。

大宅

jopig 發表於 18-7-15 18:23
買過小狗牌,超正

什麼型號?

複式洋房

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

yeumg123456 發表於 18-7-21 23:53
未買dyson 前就係用小狗
最緊要個樣似dyson
小狗D531无线吸尘器 家用提手持式小型静音强力大功率充电机d531 ...

可否告知點解用小狗後又買Dyson呢?小狗易壞?

男爵府

回覆樓主:

我用緊無綫吸塵機,都算好用。不過下次我會買吸塵拖地機械人,相信會更好。

複式洋房

LOLOANDY 發表於 18-7-22 16:25
可否告知點解用小狗後又買Dyson呢?小狗易壞?

因為搬出黎住買過哂新電器 舊屋隻小狗仲用緊

首頁

尾頁

跳至