自由講場

跳至

首頁
45678...21

尾頁

子爵府

畀面勳章

lalalumlum 發表於 18-3-6 11:47
可能人地發咗達呢!
又或者攪點其他人先可以一齊呢!
重點係,樓主好念舊,唔忘本。
守得云開見月明,苦盡甘來呀!!

伯爵府

2018復活節勳章

壞蛋獎門人 發表於 18-3-6 10:14
你意思係咪曾經收過人地free既野,賣番出去比人發現?我都試過free完比人、人地賣番出去,我心態覺得我係想 ...

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

e ga 同大仔爸爸在ㄧ起???

sorry. 即4个小孩不同爸爸???

要避免偏心呀

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

大肉兒 發表於 18-3-6 11:56
e ga 同大仔爸爸在ㄧ起???

sorry. 即4个小孩不同爸爸???
17歲生大仔
6年單親
之後同大仔爸爸一齊
再生多3個女
應該同一個爸爸
我最叻計數篤數數銀紙

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

廷廷媽 發表於 18-3-6 11:14
人有3衰6旺, 人生會遇到逆景, 所以需要人幫忙係好正常, 希望大家唔好講d咁絕情既說話去傷害人, 你咒人同時 ...

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

超級特務 發表於 18-3-6 11:37
可能係一個複雜既故事, 我暫時都唔係好明

應該第二個女有其他故事,第三個女同返大仔爸爸一齊之後生,第四個係意外。

男爵府

小詠 發表於 18-3-6 11:21
唔好理人地閒言, 做好自己就得啦, 我都受唔少BK 既會員氣, 也收到好多BK 會員祝福和關心問候, 是非既野只是 ...

當時唔指BK,個時仲有Yahoo blog,跟住個位女士我地有攪過一次聚會,有電話仲不停send msg
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主

勁呀!羨慕你啊

男爵府

我愛Corina 發表於 18-3-6 11:20
得既,你仲後生

我已經紮左

紀錄:

伯爵府

2018復活節勳章

超級特務 發表於 18-3-6 11:58
17歲生大仔
6年單親
之後同大仔爸爸一齊

男爵府

etfamily13 發表於 18-3-6 11:21
媽媽加油!你生左4個,屋企一定好熱鬧好開心。生小朋友真係一d都唔容易的。由陀B一刻開始周圍都有好多三姑 ...

大家加油!我一打四日日嘈到好似打仗咁

紀錄:

男爵府

超級特務 發表於 18-3-6 11:58
17歲生大仔
6年單親
之後同大仔爸爸一齊

二女六歲,係單親第四年生。其間有小插曲,應該唔係同一個爸爸。

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

甄太太 發表於 18-3-6 11:31
個老豆唔理兩母子幾年要賒要借要人幫?但係番埋一齊又生多三個好幸福?

太複雜我消化唔到

當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6年後先恢複記憶,人生如夢

meow_day    發表於 18-3-6 16:33
可樂魚    發表於 18-3-6 15:44

紀錄:

大宅

回覆樓主:

雨過天晴,好好真惜身边人。

男爵府

超級特務 發表於 18-3-6 11:37
可能係一個複雜既故事, 我暫時都唔係好明

當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6年後先恢複記憶,人生如夢

紀錄:

男爵府

HaTsang 發表於 18-3-6 11:41
好羨慕你,我有個朋友生五個,佢两公婆仲想生,奈何太太身體已不容許

生5個我已經真心偑服…4個真係夠哂

紀錄:

首頁
45678...21

尾頁

跳至