親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hillhillbaby 發表於 18-3-15 00:25
請問L7好唔好,房細嗎?開唔開到兩個大喼呢?
兩人房唔知, 我住三人房開到呀!!

大宅

kitbebe 發表於 18-3-15 12:05
兩人房唔知, 我住三人房開到呀!!

我都係訂左三人房,咁我就放心喇,唔該曬你既回覆

wcpcelia    發表於 18-3-17 15:03

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hillhillbaby 發表於 18-3-15 12:10
我都係訂左三人房,咁我就放心喇,唔該曬你既回覆
補充一下, 我住的不是3張單人床的房, 是一張5呎床和一張4呎床的房, 好像叫家庭房的.

大宅

kitbebe 發表於 18-3-15 13:30
補充一下, 我住的不是3張單人床的房, 是一張5呎床和一張4呎床的房, 好像叫家庭房的.
...

我都係訂左呢間房,想問下酒店查得嚴嗎,因有兩個小朋友同一間房?謝謝

瑪瑙宮

hillhillbaby 發表於 18-3-15 13:53
我都係訂左呢間房,想問下酒店查得嚴嗎,因有兩個小朋友同一間房?謝謝
...
唔覺有查

大宅

請問L7 的雙床房, 兩張床可以拍在一起嗎?

大宅

好媽媽勳章

回覆 kitbebe 的帖子

請問L7 係咪方便過九樹? 如果我係由Alpensia回明洞, 個SHUTTLE BUS 站係咪好近L7 ? Thanks,

瑪瑙宮

cacanov06 發表於 18-3-22 12:31
回覆 kitbebe 的帖子

請問L7 係咪方便過九樹? 如果我係由Alpensia回明洞, 個SHUTTLE BUS 站係咪好近L7 ? ...

這兩間酒店相距不遠, L7比較新同最近SHUTTLE BUS落車位, 住過九樹, 最唔好係經常聽到隔離房講野, 廁所唔比掉廁紙入去, 酒店話好易塞!!

大宅

好媽媽勳章

kitbebe 發表於 18-3-22 16:00
這兩間酒店相距不遠, L7比較新同最近SHUTTLE BUS落車位, 住過九樹, 最唔好係經常聽到隔離房講野, 廁所唔比 ...

謝謝你,咁我放左九樹,hold L7 先。請問你有冇住過東大門Skypark Kingstown?呢間行去地鐵站方便嗎?

瑪瑙宮

回覆 cacanov06 的帖子

我次次都住明洞咋!!

首頁

尾頁

跳至