夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有姊妹發現老公有小3後,老公說只愛自己,唔會再同小三聯絡,有姊妹可以跟他重修舊好?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 manikakaka 的帖子

我估應該不會有男人被老婆發現出軌之後,夠膽承認只愛小三吧,就算他心裡真的只愛小三,也會講大話說只愛老婆吧~真正愛老婆的男人不會出軌,因為他會害怕老婆受到傷害~

gtg435i    發表於 18-4-19 23:05
tansyneko    發表於 18-3-12 13:39
SHIRLEYLAM330    發表於 18-3-9 09:56
peggypeggy820    發表於 18-3-8 10:26
Nasaph    發表於 18-3-7 16:59

大宅

BK Milk勳章

manikakaka 發表於 18-3-7 14:32
有沒有姊妹發現老公有小3後,老公說只愛自己,唔會再同小三聯絡,有姊妹可以跟他重修舊好?
...

話唔會再聯絡,就要用時間去證明,不是空口講白話啦,
如果佢咁愛個老婆,又點會有小3而沒有理過老婆感受!
只可以話,決定原諒就原諒,老公做錯左之後講咩都是廢話同藉口呀,不過佢咁講都代表佢唔係想為小3而同你離婚囉。
我自己覺得再一起可以的,但心中會有條刺的,睇你睇唔睇得開呀。

伯爵府

...

我唔得真係唔得,事實亦發生起我身上我真係離開咗,根本唔會忘記只係叫自己唔好提而已,同佢一齊嘅時候無論做乜嘢都會諗點解你會有第二個人,人生好短,要咁樣折磨自己嗎

男爵府

一次不忠, 未必百次不用 ,
給他機會等於感恩自己。

能否重修就要看緣份喇 !

大宅

咪玩. 無知同愚昧係最大敵人. 仲有, 唔好咁易信男人, 就算係你身邊果個. 佢出得軌, 就預咗有一日爆, 亦知點應付你, 同你折.

小三同男人關係一向在底下進行, 俾你知道後, 唔代表浮上面, 只代表 kum 得更密進行.

當你一次又一次發現, 無限輪迴, 對方又哄又道歉 n 次, 你心裡仲未清楚係咩? 真相你會想知嗎?

瑪瑙宮

要觀察, 佢做到同小三斷先再講.

大宅

回覆樓主

真係有.....佢話愛小三比我多
亦沒有一絲想挽救

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

我老公被我發現有外遇後,直情話對我只剩責任,不過我而家睇的好開,佢確係做左令我傷心的事,不過選擇令自己開心定痛苦,係由我情緒去決定,所以我決定每日都要過得開開心心,我都算係挽回緊(起碼我係屋企無離開),結果係點,仲未知,不過屋企日日都好和諧,因為我無大吵大鬧,對佢直情關懷備至,哈哈哈

大宅

wkengi 發表於 18-3-12 15:28
我老公被我發現有外遇後,直情話對我只剩責任,不過我而家睇的好開,佢確係做左令我傷心的事,不 ...

但妳怎調節自己的心情?

因知道 C6 個心不在妳道。

男爵府

wkengi 發表於 18-3-12 15:28
我老公被我發現有外遇後,直情話對我只剩責任,不過我而家睇的好開,佢確係做左令我傷心的事,不 ...

你好叻喎,加油,無論如何都要愛自己多啲呀

複式洋房

回覆樓主:

調適方法就係,你要明白做錯ge係佢,你無理由因為佢錯令自己痛苦,要以愛自己為目標,另外呢,我離開又如何,唔通我會搵到個處男做男朋友或老公 ,咪當佢有ex 同人搞過lo....任你自由發揮,唸到自己開心為止

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

我只可以講一句,沒有貓唔食魚
就算和好,其實大家心裡都有一條刺

大宅

wkengi 發表於 18-3-12 20:23

調適方法就係,你要明白做錯ge係佢,你無理由因為佢錯令自己痛 ...

你好豁達

大宅

...

玩完插完又比人發現就緊係回家啦 廢話,男人怕煩麻!咪咁天真啦,唔無低估啲男人,大話只會一個精過一個,唔無以為日後會好乖,又比你check電話,又準時返屋等就變反好,咪咁豬啦!不過是旦啦!你地咪又係因為經濟,有愛,有小朋友,離開唔到,講黎無意思

複式洋房

yandonbb 發表於 18-3-14 16:40
你好豁達

開頭知道果10幾日我都好難接受,但唸真啲,所有野已成事實,無辦法再改變,容許件事成為歷史,定容許老公都成為我地的歷史,呢一切都係我地ge選擇,但我已經無可能將已發生的事倒帶,唸到呢度,就會豁達ga la

大宅

wkengi 發表於 18-3-14 17:15
開頭知道果10幾日我都好難接受,但唸真啲,所有野已成事實,無辦法再改變,容許件事成為歷史,定容許老公 ...

我都快兩星期了 都好似每日折磨自己咁

珍珠宮

環保接龍勳章

sean2017 發表於 18-3-14 17:08

你講中point,事實就係咁,太多人夫出去偷食,愈玩愈叻

首頁

尾頁

跳至