義工

網購天地 今日: 94|主題: 63975

跳至
[淘寶] 呢2款掃地機械人, 你地會選邊款?有人用過嗎?

男爵府

國民生產總值:8137

畀面勳章

小米掃地機械人 及 360擦地掃地機械人, 其實抺地功能有無用?
小米掃地機械人 - 1319人仔直送香港免運費,
360擦地掃地機械人 - 1439人仔要用集運比運費,

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.56.47dd7484oAPDeY&id=563967650676
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.29.47dd7484oAPDeY&id=562319979860

王國熱話
濕疹困擾有冇人試過bb敏感測試?更新已做...
bb喊親痰聲都好重
小腸氣手術一問
去冷氣地方 仔仔就咳
......

伯爵府

國民生產總值:15313

ying_ma 發表於 18-3-7 16:31
小米掃地機械人 及 360擦地掃地機械人, 其實抺地功能有無用?
36 ...

這類產品直送好些 因為佢包得好大件 上次七公斤

男爵府

畀面勳章

sharon_pig 發表於 18-3-7 18:28
這類產品直送好些 因為佢包得好大件 上次七公斤

謝謝你回覆,我就係覺得直送有保障,但唔知係咪有抺地功能會好些,十五十六驚買錯,唔知有無人用過小米好唔好用?吸得乾唔乾淨?
......

伯爵府

國民生產總值:15313

ying_ma 發表於 18-3-7 19:01
謝謝你回覆,我就係覺得直送有保障,但唔知係咪有抺地功能會好些,十五十六驚買錯,唔知有無人用過小米好 ...

吸睇佢吸力數字pa 數字大就吸得勁

複式洋房

國民生產總值:268

ying_ma 發表於 18-3-7 19:01
謝謝你回覆,我就係覺得直送有保障,但唔知係咪有抺地功能會好些,十五十六驚買錯,唔知有無人用過小米好 ...

用緊,吸力都ok,不過嫌佢吸得慢,所以最後都係成日自己拎起部dyson快吸

珍珠宮

國民生產總值:33074

畀面勳章

36 ...
買左未? 360 今日買有40紅包.... 睇SPEC 幾好,

https://detail.ju.taobao.com/home.htm?spm=a220o.1000855.0.0.775047862MDHxp&itemId=562319979860&id=10000072274501&qq-pf-to=pcqq.c2c
Stay Hungry , stay foolish !!

男爵府

畀面勳章

hinhin_ma 發表於 18-3-8 16:55
買左未? 360 今日買有40紅包.... 睇SPEC 幾好,

https://detail.ju.taobao.com/home.htm?spm=a220o.100085 ...

最後買左小米,1180.5人仔直送香港住宅,有直送信心大d,買咁大件電器售後服務緊要d, 而且小米牌子可靠d
......

珍珠宮

國民生產總值:31677

ying_ma 發表於 18-3-8 18:01
最後買左小米,1180.5人仔直送香港住宅,有直送信心大d,買咁大件電器售後服務緊要d, 而且小米牌子可靠d
...

呢個價唔係全新機吧?

男爵府

畀面勳章

lyh80115 發表於 18-3-8 19:29
呢個價唔係全新機吧?

係全新,店舖有優惠卷減滿1399減300,女王節減60購物卷,另今朝抽到女王紅包138,所以先咁平
......

珍珠宮

ying_ma 發表於 18-3-8 19:33
係全新,店舖有優惠卷減滿1399減300,女王節減60購物卷,另今朝抽到女王紅包138,所以先咁平
...

咁好抵呀!

珍珠宮

ying_ma 發表於 18-3-8 19:33
...

張300蚊券你幾點攞?我見今日搶完,要明天再搶。

男爵府

畀面勳章

lyh80115 發表於 18-3-8 19:48
張300蚊券你幾點攞?我見今日搶完,要明天再搶。

我昨日攞,好似每人限攞一張300、1張200、1張100

琥珀宮

國民生產總值:150423

36 ...

360, more people buy.
study comments first

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

琥珀宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

男爵府

畀面勳章

333s 發表於 18-3-8 22:48
360, more people buy.
study comments first

多謝你回覆, 你又知我無study!? 360多人買,唔表示適合我用, 上網睇過好多用家平價,也比較過2部機的產品資料,雖然360可同時掃地及拖地,但360回機差電前是要取下水箱及抺布,我是因為夜晚用吸塵機被鄰屋投訴,所以想買部掃地機械人,希望在回家前可預設掃一次全屋,但如果差電要取下水箱,即這功能不能用,個人比較喜歡小米這牌子,相信小米用料比較好,所以才決定買小米的。
......

珍珠宮

畀面勳章

ying_ma 發表於 18-3-8 19:50

邊到有? 睇唔到GE...

男爵府

畀面勳章

hinhin_ma 發表於 18-3-9 12:12
邊到有? 睇唔到GE...

我用手機淘寶app上天貓全球官方店首頁有得攞,電腦搵唔到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
......

珍珠宮

畀面勳章

ying_ma 發表於 18-3-9 12:22
我用手機淘寶app上天貓全球官方店首頁有得攞,電腦搵唔到

IC... 睇到但又話搶完....

琥珀宮

ying_ma 發表於 18-3-8 23:29
多謝你回覆, 你又知我無study!? 360多人買,唔表示適合我用, 上網睇過好多用家平價,也比較過2部機的產 ...

不是指你 study... i mean we have to study first.
小米靚仔D, 我用小米 手机的。

男爵府

畀面勳章

333s 發表於 18-3-9 15:49
不是指你 study... i mean we have to study first.
小米靚仔D, 我用小米 手机的。
謝謝提醒! 我都搵左好多資料先下單, 現正考慮想買小米淨化器2, 還有1張滿600減100卷
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.198.52407484Z2Okq6&id=564252337714
......

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.