親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

牛年勳章

沖繩租車 OTS 定 Times 好 d? 8 月中旺季,機場取車。OTS 固然有口碑,等候時間會好耐嗎?Times 又如何?有無得留 ETC? 格咗價差唔多價錢。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Ots 上次旺季等齊人, 再搭shuttle去店要成個鐘
果陣訂佢因爲特別平

其實睇價錢啦, 邊間平就邊間

仲有沖繩得一條高速, 比現金都冇問題

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

我睇過ots買豪華安心保好似包既野多d。保障大d,我下年去沖繩都應該book ots

大宅

回覆樓主

我book咗OTS,因為第一次自駕,一來最平係佢,二來佢哋支援應該好d。收費路又唔係多,ETC唔使租啦!之前都諗租兩駕車(7人+5人)定三駕車,宜家租三駕,因三駕車平過租兩駕車。

民房

回覆樓主

用過OTS 覺得唔錯!

大宅

回覆 yuensiu 的帖子

考慮租OTS的有個溫馨提示,留意車胎蓋
上年10去沖繩用ots租左架toyota車
拎車時同職員睇過車有冇花痕,大家都有細心睇,但冇留意車胎蓋
到還車個時發現小左其中一個車胎蓋,但我地冇撞過車,冇搞過個個位,都唔知幾時唔見
職員表示就算買左premium都唔包,要我地陪錢(後尾有睇返ots條款真係唔包呢個配件)
最終要填保險form搞左20-30分鐘,佢請示左個高級話唔洗陪比我地走

後尾我地去到機場醒起第1 日有影過架車側面
由取車到影呢張相,大約4個鐘,原來已經冇左車胎蓋
好大機會取車個刻已經冇左或者佢地吸唔實個蓋,一開車就甩左

用戶要求終止服務

牛年勳章

回覆樓主

多謝大家意見,仲係心大心細,應該傾向用 OTS,保險包多 d,係攞車耐...
未經許可,請勿轉載

大宅

大笨鐘 發表於 18-3-8 11:14
多謝大家意見,仲係心大心細,應該傾向用 OTS,保險包多 d,係攞車耐...

真的好耐嗎?你會否在機場交收?佢最近有個限時促銷優惠,不過要在12號前預訂了,我7月中要車,現在考慮中⋯

大宅

http://www.tabirai.net/car/okinawa/ 大家有試過呢個網站book嗎?應該會平過ots好多,我去日本次次都係呢間book,可參考下.

大宅

060677 發表於 18-3-8 11:34
http://www.tabirai.net/car/okinawa/ 大家有試過呢個網站book嗎?應該會平過ots好多,我去日本次次都係呢間b ...

之前有人介紹睇咗!但因為OTS有限時優惠外,滿一萬日元仲可以減三千五日元,計落佢仲貴過OTS,所以冇考慮呢間了。

用戶要求終止服務

牛年勳章

roypoon15 發表於 18-3-8 11:27
真的好耐嗎?你會否在機場交收?佢最近有個限時促銷優惠,不過要在12號前預訂了,我7月中要車,現在考慮中 ...

我喺機場攞車,OTS 個限時促銷我用唔到,因為我地用 8 人車,Klook book Times 價錢差唔多,我都未決定。
未經許可,請勿轉載

大宅

creamcoke 發表於 18-3-8 09:34

想問問咁嘅情況要求賠幾多?即係豪華安心保都唔包?

大宅

大笨鐘 發表於 18-3-8 12:14
我喺機場攞車,OTS 個限時促銷我用唔到,因為我地用 8 人車,Klook book Times 價錢差唔多,我都未決定。
...

8人車最多坐6個人,點解唔分兩駕車?如果得一個人有車牌咁就冇計。

用戶要求終止服務

牛年勳章

馬爾泰若㬢 發表於 18-3-8 14:05
8人車最多坐6個人,點解唔分兩駕車?如果得一個人有車牌咁就冇計。

我地 6 個人,得一個司機
未經許可,請勿轉載

大宅

馬爾泰若㬢 發表於 18-3-8 12:19
想問問咁嘅情況要求賠幾多?即係豪華安心保都唔包?
朋友估計如果要陪可能要幾百蚊,
返香港之後再上OTS睇條款,就算豪華保都唔包呢個配件(我地當時買豪華保)

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

咁攞車都要影定相穩陣

男爵府

yuensiu 發表於 18-3-8 17:49
咁攞車都要影定相穩陣

同意!影左相有得對照

男爵府

馬爾泰若㬢 發表於 18-3-8 12:13
之前有人介紹睇咗!但因為OTS有限時優惠外,滿一萬日元仲可以減三千五日元,計落佢仲貴過OTS,所以冇考慮 ...

我之前訂OTS¥35000包豪華安心
再經Tabirai訂Times¥18000到場再加購保險
所以取消OTS

因為最近做緊優惠
再回訂OTS¥15000包豪華安心

伯爵府

好媽媽勳章

多謝提醒 罰款咁唔清晰諗諗吓都係放棄ots

珍珠宮

wyh:) 發表於 18-3-10 09:19
我之前訂OTS¥35000包豪華安心
再經Tabirai訂Times¥18000到場再加購保險
所以取消OTS

我下年2月先去。想問你個價係租乜野車同幾多日呀?
咁好可以取消既。我見有d人話早鳥優惠就無得取消。

首頁

尾頁

跳至