懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人做過啊?ok ma?大概照幾耐?我遲咗book好多都冇期 :(
上網搵到高醫生。。。
收費都唔平, 3000幾
其實貴啲都唔緊要
但見冇乜人講,擔心係咪比較新

水晶宮

littlebear17 發表於 18-3-8 14:14
有冇人做過啊?ok ma?大概照幾耐?我遲咗book好多都冇期 :(
上網搵到高醫生。。。
收費都唔平, 3000 ...

無乜人講 ?! 佢好多人講架喎,bk 都幾紅,你search 下先啦。不過原來佢收甘貴,加左價喎。

複式洋房

回覆 Nbs 的帖子

我意思係唔及其他咁多人講。。。係呀$3300

複式洋房

Nbs 發表於 18-3-8 22:11
無乜人講 ?! 佢好多人講架喎,bk 都幾紅,你search 下先啦。不過原來佢收甘貴,加左價喎。
...
我都係上網search到😄
但係好似仲有好多位
所以問吓

侯爵府

littlebear17 發表於 18-3-8 22:39
我都係上網search到😄
但係好似仲有好多位
所以問吓

高醫生我有揾佢做產檢但無揾佢做結構

大宅

我找了dr高照結構,因為產檢一向他follow,唔,我也在qe照,不過公家和私家當然無得比較,dr 高照結構的收費相對是貴的,有些很出名的也是約3500左右。

我照完dr高覺得幾好啊,無什麼問題,他要照的部位都照了。也會講下這是什麼看上去正不正常。感覺和平時照超聲波差不多(平時我產檢他看到什麼也會出聲),不過時間比平時長d。

我覺得如果你未照當然要照,如果你政府有得照,其實都值得私家再照,公家好快手就byebye。

複式洋房

回覆 northernstar123 的帖子

醫院無期俾我呀,係呀,私家好出名果啲都係$3500-3800不過full哂了

別墅

回覆樓主:

唔係所講甘好,唔值呢個價,佢隻dvd錄得個10零20秒咋,真係搵笨仲要成$3300,打去問佢啲姑娘話佢哋所有醫生晚dvd都係得甘短時間(包括孫醫生),好後悔去咗佢到照,10零20秒都睇唔到啲乜,同埋佢部機唔係太清我上一胎$2000都有全個過程dvd錄影曬,好有紀念價值,部機非常清晰

複式洋房

回覆 seasonflower 的帖子

係囉@@你咁講,,,我更加要諗諗因為我上網睇到佢上年先係二千零蚊
加左成$1000喎
好出名嗰啲都係咁上下價錢>...<
但係暫時得佢有啱比較早我嘅期

複式洋房

我想問咁佢實際係照左幾耐呀?

別墅

littlebear17 發表於 18-3-9 22:27

我想問咁佢實際係照左幾耐呀?

20分鐘左右,但照到尾聲仲差個腎未照完,佢電話響收到醫院通知話馬上去醫院跟住就好趕工甘話呀b個位唔係好靚個腎難睇啲,但都睇到少少,其實我自己都唔知佢究竟睇唔睇到下就話走得了,返到屋企諗住開dvd睇返個過程,一打開就把鬼火,有4段片分開錄,仲要係每段得6秒,9秒個啲,加埋都得個20秒,都唔知睇左啲乜,相就多啲,條片就睇左等餘無睇,覺得隻dvd有啲多餘

大宅

我是叫老公錄影個mon的 自己看翻。 當然有同dr講。

洋房

littlebear17 發表於 18-3-8 14:14
上網搵到高醫生。。。
收費都唔平, 3000 ...

如果肯比呢個價,點解唔搵林勇行

複式洋房

回覆 小野貓1222 的帖子

無期

複式洋房

下,咁你有無問返佢點解碌咁少@@

別墅

littlebear17 發表於 18-3-11 13:48

下,咁你有無問返佢點解碌咁少@@

打去問左佢啲姑娘話所有人都係錄得甘少,佢話隻碟只夠錄甘少

複式洋房

咁搞笑。。。咁真係有碟同冇碟都冇乜分別其實一般係咪全程碌?

別墅

回覆樓主

其實我睇緊佢,開初都對佢好有信心,係d姑娘古怪d,但後期都覺得佢好趕時間咁,照結構都還可以,不過隻碟如上述媽媽咁講,唔好太高期望囉,仲覺得佢哋好商業化,有些失望,可能係佢公司既問題,不過已經懷孕到尾聲,多一事不如少一事,唔換醫生,但下一胎唔會再搵佢,及唔會recommend 俾人

我係搵佢開刀,宜家只希望仍然會如其他人講,佢手勢好、傷口細、及順順利利如期見到BB~

複式洋房

回覆 yddi 的帖子

咁我明白了。。。,可能真係俾人讚下。。。多咗好多人book

祝你一切順利:)

首頁

尾頁

跳至