自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

侯爵府

環保接龍勳章

好詳細呀.
返而我聽d唔聽d.
係聽到啊家姐話你當我透明.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔打好過打
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

9594 發表於 18-3-9 16:11
我聽到話有八兄弟姊妹,但唔明點解有family group, 家姐都在其中,但約去慶祝生日,係從來無係group內提過 ...

我聽到阿妹話係個別約,(但公開話多謝家人)同埋家姐已退群組(但不知是事前定事後)

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

1314625 發表於 18-3-9 16:33

我聽到阿妹話係個別約,(但公開話多謝家人)同埋家姐已退群 ...

係家姐睇細妹status話多謝各家人一齊同佢慶祝生日先知成家人同細妹有聚會,跟住家姐無癮自己退group

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

fuhk 發表於 18-3-9 12:13
細妹移咗民,返咗香港3個月,冇搵家姐(聽日離港)所以打上電台道歉,電話通後第一句同家姐嘅係:
我聽日 ...
個妹真係好高招,極品。我唸家姐平時受唔小氣。
明顯自己冇心見家姐,知家姐嬲,懶高調話道歉,其實擺個家姐上枱:拿,我打到電台咁高調向你道歉,你唔係咁都原諒我掛?唔原諒我,都明顯你唔啱啦~

森美今次被人利用了。。。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今日試食用了好多時間,所以電話好倉促,同埋我覺得唔適合打上電台叫家姐原諒佢,應該冰封三呎非一日之寒,個家姐講話屋企人當佢透明,好傷感

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個細妹好賤, 扮委屈, 實情自己唔想見家姐!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

tester5 發表於 18-3-9 16:43
個妹真係好高招,極品。我唸家姐平時受唔小氣。
明顯自己冇心見家姐,知家姐嬲,懶高調話道歉,其 ...

佢以為自己好高招,但我睇就覺得佢好自私,唔理人感受。

水晶宮

熱血金章

1314625 發表於 18-3-9 16:33

我聽到阿妹話係個別約,(但公開話多謝家人)同埋家姐已退群 ...

咁仲多餘,家庭活動點解要個別約,就算真係個別約,點解唔個別約埋家姐? 同埋如果約約下都齊人,點解唔係family group 都統一傾,八兄弟喎,咁得閒個別約都唔約埋家姐,比我都走人啦

水晶宮

熱血金章

mickeyeva 發表於 18-3-9 16:46
今日試食用了好多時間,所以電話好倉促,同埋我覺得唔適合打上電台叫家姐原諒佢,應該冰封三呎非 ...

其實成日都剩好少時間比呢個環節㗎,次次對方對方得返兩三分鐘,次次都好趕,草草了事。

水晶宮

熱血金章

回覆樓主:

啱啱聽到電台片段,阿妹話家姐咁樣佢都唔開心,生日都過得唔開心,仲話估唔到家姐會咁上心,咁在意個生日會無佢份出席。

上心?? 阿妹生日,全家出席,唯獨自己無份,唔介意果個應該都唔係人

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我今朝有聴,最尾個到阿妹似開火乘機鬧家姐,剛剛聽903,只係cut 左開頭阿妹含住眼淚好touching片段播出

珍珠宮

9594 發表於 18-3-9 17:02
啱啱聽到電台片段,阿妹話家姐咁樣佢都唔開心,生日都過得唔開心,仲話估唔到家姐會咁上心,咁在意個生日會 ...

電台冇播當時細妹belibala反駁家姐個情況

珍珠宮

開心吸收勳章

fuhk 發表於 18-3-9 17:05
電台冇播當時細妹belibala反駁家姐個情況

cut都cut吾切
違規內容

水晶宮

9594 發表於 18-3-9 16:50
咁仲多餘,家庭活動點解要個別約,就算真係個別約,點解唔個別約埋家姐? 同埋如果約約下都齊人,點解唔係f ...

其實我覺得最hurt係自己無出席(雖然係佢主動約都唔可以怪曬阿妹),但阿妹說感謝「全」家人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

點解其他人無call家姐/..??
放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 18-3-9 17:23
點解其他人無call家姐/..??

我都好奇,除左呢2姊妹,仲有6個,其他人冇揾到呢位家姐,個個都同佢唔啱

寶石宮

2023年兔年勳章

fuhk 發表於 18-3-9 12:18
咪係囉,道歉講呢啲

道歉俾啲誠意

子爵府

9594 發表於 18-3-9 17:02
啱啱聽到電台片段,阿妹話家姐咁樣佢都唔開心,生日都過得唔開心,仲話估唔到家姐會咁上心,咁在意個生日會 ...

起初都以為全家人,聽左先知係個別自己約請亞妹食飯同慶祝生日。講真就算係全家人要嬲都嬲個搞手,點解要嬲生日果個啫。

首頁

尾頁

跳至