親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

yu917807 發表於 19-1-18 18:44
請問3成人+1九歲小孩可以入住嘛?謝謝

其實係2張單人床,加一張梳化床,如相片

子爵府

vicky_hin 發表於 19-1-18 20:40
不是,2張單人床,加一張梳化床,每人一張

請問加床要額外收費嗎?
我剛剛book左雙床房,佢寫2張3尺床,11歲以下可入住,到時諗住拍埋兩張床3個一齊瞓,
如可以加床就更好喇

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

sandypink 發表於 19-1-18 23:33
請問加床要額外收費嗎?
我剛剛book左雙床房,佢寫2張3尺床,11歲以下可入住,到時諗住拍埋兩張床3個一齊 ...

我訂係3人房,所以唔係叫加床

珍珠宮

回覆樓主

Up

男爵府

vicky_hin 發表於 18-3-9 21:09
岩岩農曆新年去完,住3人房,我哋就揀了新宿太子酒店,環境,交通都方便
...

請問王子的床可唔可以拍埋一齊?

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

男爵府

vicky_hin 發表於 19-1-18 20:41
其實係2張單人床,加一張梳化床,如相片

請問兩張單人床可以拍埋一齊嗎?

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

男爵府

sandypink 發表於 19-1-18 23:33
請問加床要額外收費嗎?
我剛剛book左雙床房,佢寫2張3尺床,11歲以下可入住,到時諗住拍埋兩張床3個一齊 ...

最後你有冇入住王子?

侯爵府

saltato 發表於 19-11-26 09:46
請問兩張單人床可以拍埋一齊嗎?

我唔記得咗,我可以比張相你睇下

子爵府

saltato 發表於 19-11-26 09:47
最後你有冇入住王子?

有,住完,張床細,舊
保安好麻麻

男爵府

sandypink 發表於 19-11-26 13:37
有,住完,張床細,舊
保安好麻麻

啊,我見有120cm,以為還可以,可能要book裝修左嗰d房⋯咁最後有有冇拍埋啲床?因為我有個細嘅,如果床已經細仲要拍唔埋咁就唔係咁好

男爵府

vicky_hin 發表於 19-11-26 13:07
我唔記得咗,我可以比張相你睇下

睇相d床又唔似咁細,好掙扎(emoji)

子爵府

saltato 發表於 19-11-26 16:20
啊,我見有120cm,以為還可以,可能要book裝修左嗰d房⋯咁最後有有冇拍埋啲床?因為我有個細嘅,如果床已 ...

可以拍,但要拉出d先得,因為中間有個櫃仔

男爵府

sandypink 發表於 19-11-26 23:02
可以拍,但要拉出d先得,因為中間有個櫃仔

謝謝你!不過我已經決定book南悦,搵到有平3晚貴千幾,好似靚好多~

侯爵府

saltato 發表於 19-11-26 16:21
睇相d床又唔似咁細,好掙扎(emoji)

我哋3個,每人一張床好舒服,仲有位可以打開個喼

子爵府

saltato 發表於 19-11-26 23:28
謝謝你!不過我已經決定book南悦,搵到有平3晚貴千幾,好似靚好多~

珍珠宮

SuperChanB 發表於 18-3-18 04:27
我哋3大人 1小童住,梳化可變單人床(房務未執好)
廁所大,沐浴用品正,廁所,浴室分開,太正
近 ...

搵吾到,酒店係咪改咗名?

Love and Kindness are never wasted.

大宅

yuyu.c 發表於 18-3-26 13:13
我係官網book架。

我都book了2020年4月住上野Sutton
2大2小,但應該不是3人房,但可包兩個12歲以下小童入住。
請問房間乾淨嗎?上網有人說沖涼房有陣怪味
另外,附近多吃和買的地方嗎? thanks!

因第一次有小朋友去東京,所以不太熟悉!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Pennysham 發表於 19-12-5 10:44
我都book了2020年4月住上野Sutton
2大2小,但應該不是3人房,但可包兩個12歲以下小童入住。
請問房間乾淨 ...

我當時訂4人房,乾淨,只係張布sofa有漬,其他都冇問題,廁所都好乾淨冇味。

酒店行前d就入到上野大街,內面有好多野食。酒店附近都有野食,多唔多我冇留意,因為早出晚歸,但唔會冇野食。

大宅

yuyu.c 發表於 19-12-5 22:01
我當時訂4人房,乾淨,只係張布sofa有漬,其他都冇問題,廁所都好乾淨冇味。

酒店行前d就入到上野大街, ...

謝謝你

首頁

尾頁

跳至