影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

有冇人同我一樣已經開始睇?

新劇《大君》以歷史上的首陽大君和安平大君為中心人物,描述圍繞一名女子的兩個世子,用血淚交織的羅曼史。內容集結了愛恨交織的王室兄弟情、後宮嬪妃的嫉妒以及為爭奪王后寶座發生的心機宮鬥。

대군 - 사랑을 그리다,為TV朝鮮於2018年3月3日起播出的週末連續劇,由《公主的男人》金政珉導演執導與《下女們》趙賢慶作家合作打造。此劇兩位王子殷成大君(尹施允飾)和晉陽大君(朱相昱飾)強烈的慾望和純真的愛情故事。

編劇 趙賢慶
導演 金政珉
主演 尹施允、朱相昱、陳世娫
集數 20/ 每週六日 22:50

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 meimei小朋友 的帖子

真開心, 有人都開始左, 我覺得男主角都做得吾錯

禁止訪問

公爵府

朱相昱(男二)鍾意左細佬(男一)女朋友 (女一), 之後應該講佢點樣逼害細佬....

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

有睇,都唔錯,
平時少睇韓劇古裝,
覺得好悶

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

BOBO128 發表於 18-3-13 19:34

朱相昱(男二)鍾意左細佬(男一)女朋友 (女一), 之後應該講佢點樣逼害細佬.... ...
朱相昱做反派?
開心過每一天吧!

公爵府

回覆 希爾達 的帖子

他算是反派, 暴君

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

BOBO128 發表於 18-3-15 12:22
回覆 希爾達 的帖子

他算是反派, 暴君
朱相昱竟然係男二? 0甘邊個係男一?

公爵府

尹施允 ( 男一)

大宅

回覆樓主

見到女一有點驚⋯

公爵府

回覆 Siulan.W 的帖子

點解? 吾識做劇? 她已經有D進步.....

男爵府

BOBO128 發表於 18-3-15 12:22
回覆 希爾達 的帖子

他算是反派, 暴君

男ㄧ同男二係咪都係大妃生架?
開心過每一天吧!

大宅

BOBO128 發表於 18-3-16 14:32
回覆 Siulan.W 的帖子

點解? 吾識做劇? 她已經有D進步.....

演技還可以,但睇佢之前d對手戲無火化⋯⋯

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希爾達 發表於 18-3-16 21:55
男ㄧ同男二係咪都係大妃生架?

我睇得唔係好明,點解細個時要分開兩兄弟?因為細佬會病?同埋唔係大哥會做王嗎?

男爵府

Pollyowen 發表於 18-3-18 09:30
我睇得唔係好明,點解細個時要分開兩兄弟?因為細佬會病?同埋唔係大哥會做王嗎?
...

我都唔清楚
開心過每一天吧!

瑪瑙宮

希爾達 發表於 18-3-18 15:23
我都唔清楚

睇完四集,係咪佢地有三兄弟?不過我依家唔理佢地邊個做王,只係佢地愛情線

公爵府

回覆 Pollyowen 的帖子

係三兄弟, 最大, 最細是由大皇后生, 第二無正式講. 但皇后有講第二心術不正,
有一集第二有同亞叔傾計, 話為什麼不論才能, 歷代都係傳位給長子.

瑪瑙宮

BOBO128 發表於 18-3-18 21:40
回覆 Pollyowen 的帖子

係三兄弟, 最大, 最細是由大皇后生, 第二無正式講. 但皇后有講第二心術不正,

咁點解阿哥會覺得細佬會威脅到佢王位?

子爵府

回覆樓主:

啱啱先開第一集,男女主都幾鍾意會追。不過第一集節奏好似有少少慢啫,同埋食兔子又駛唔駛咁迫真

男主啱啱翻咗佢套魔女寶鑑,都幾好戲

首頁
12345...8

尾頁

跳至